Fantasy-genren har fået skarp konkurrence…

Anmeldelse: Nattens sanger 1 – Besat af Christina Bonde

Christina BondeNattens sanger 1 – Besat” er den første bog i en helt ny vampyr-trilogi af danske Christina Bonde. I 2013 udgav hun bogen “Månens børn” – en selvstændig fortælling.

Christina Bonde bor i Kolding og er uddannet sygeplejerske, men har i stedet valgt at være selvstændig. Hun arbejder i øjeblikket på “Nattens sanger 2 – Skæbne”, som forventes publiseret allerede til juni.

citationstegnJeg skriver mest af alt for min egen skyld, men kan jeg på nogen måde begejstre og bevæge andre, forlanger jeg ikke mere af livet.

4 stjerner

Bella Swan møder Sookie Stackhouse…

nattens sangerNår man efterhånden har læst alt, både godt og skidt indenfor vampyr-genren, så vil man altid kunne drage paralleller mellem fortællingerne. Og jeg kan rigtig godt lide denne kombination.

Christina Bonde fortæller på højt og professionelt plan. Historien er spændende og velskrevet, og hun havde mig allerede fanget ved bagsideteksten. Hun skriver med følelserne og beskriver med indlevelse. Jeg var henført til hendes univers, som tiltrak mig og havde svært ved at løsrive mig. Universet giver grobund for en spændende udvikling og mange flere bøger.

Jeg kan godt lide, at Victoria Rose er en voksen og selvstændig kvinde, som ikke behøver stå skoleret for hende forældre, så snart hun har overskredet hendes udgangstilladelse. At hendes storebror på sin vis overtager beskytterrollen er helt fint.

Jeg glæder mig til at følge Victoria’s rejse…

2 thoughts on “Fantasy-genren har fået skarp konkurrence…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s