Eybye, Pernille – Kampbrødre, Blodets bånd 3

  • Udgivelsesdato: 13.06.2012
  • Forlag: Tellerup.dk
  • Antal sider: 283
  • Indbinding: Hæftet
  • Sprog: Dansk

Beskrivelse: Kassie er blevet skilt fra sine søstre og Leo,og er nu tvunget til at jage for Zan. Leo prøver at forlige sig med tanken om Kassies hemmelighed, og søger igen hjælp hos Liliana. Imens kæmper Viking for overlevelse i Archers kamparena.  Kampbrødre er tredje bind i serien Blodets Bånd – en serie om kærlighed, mystik og mørke kræfter.

Min anmeldelse: Ja, så har hun sørme gjort det igen. Pernille Eybye’s tredje bog i ”Blodets bånd”-serie er endnu en gang en fremragende fortælling og jeg kan kun komplimentere forfatteren for sin endnu mere dybdegående skrivestil, som jeg syntes er udviklet sig til det endnu bedre. Det er flere detaljeret beskrivelser, som giver en fantastisk indlevelse i historien.

Der er efterhånden adskillige personer at holde rede på og dem skulle jeg lige have samlet op på efter den lange ventetid på fortsættelsen, men det kom nu egentligt hurtigt tilbage og der var straks godt gang i fortællingen. Jeg ser helt klart frem til den fjerde bog i serien, men håber også samtidig at det ikke bliver en serie, som skal trækkes i langdrag med 10-12 bind. Det er hurtig læsning og god underholdning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s