Ward, J.R. – Black Dagger Brotherhood

5 stjernerVampyrkongen – BDB 1vampyrkongen

Jeg er simpelthen helt vild med denne bog. Her snakker vi virkelig om en fortælling med en spændende og godt opdigtet historik. Jeg syntes vampyrernes fortid beskrives godt og der er mere kvalitet, end mange andre bøger i genren præsterer. Den kærlighed, lidenskab og begær der beskrives i bogen, er så intens at du kan mærke det på din egen krop. Det eneste ærgerlige ved denne bog, er at den næste først udkommer på dansk til februar. Et MUST-READ for alle paranormal romance elskere. Lad dig ikke skræmme at side-antallet, når du er færdig, ville du ønske at den var længere.

5 stjernerDin For evigt – BDB 2din for evigt

Anden bog i The Black Dagger Brotherhood er lige så fængslende og vanedannende, som den første. Umidelbart var jeg skuffet over, at vi ikke længere skulle følgende Beth og Warth, men det gør bestemt ikke noget, da denne fortælling om Rhage og Mary er mindst lige så intens. Samtidig med at vi følger Rhage og Mary kæmpe deres kampe, følger vi Broderskabets kamp mod Eliminatorerne. Denne bog griber læserne fra 1. side og holder dig bundet til sidste side. Jeg er blevet afhængig af de dybe følelser, kærligheden, beskyttertrangen, volden og ikke mindst den rundhåndet mængde sex, som bogen byder på. Ved ikke om har kan vente til næste danske oversættelse, eller om jeg bare skal tage dem på englsk, så jeg kan få styret mit behov 🙂 God fornøjelse!

5 stjernerBlodslaven – BDB 3blodslaventellerup

J.R. Ward er en fantastisk dygtig forfatter, som det lykkedes far at fortælle flere forskellige personers historie uden at forvirre læseren. Vi følger den stumme, spinkle John i hans bestræbelser på at blive kriger, den dæmonplagede Zsadist som kæmper for at løsrive sig fra fortiden og imødegå en lysere fremtid, den aristrokratiske Bellas bortførelse og hendes heroiske redningsmænd, Phurys splittelse og smerte og den iskolde eliminator O’s jagt på hans kone. Læseren tirres i hvert et afsnit og bliver kastet fra den ene person til den anden. 600 siders vold, magt, vrede, sex og kærlighed slår bare slet ikke til og jeg håber, at den næste bog meget snart bliver oversat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s