Diverse

Reklamer

Clausen, Nick – Silhuet

Udgivelsesdato: 15.11.2011 Forlag: Tellerup.dk Antal sider: 266 Indbinding: Hæftet Sprog: Dansk Min anmeldelse: Psykologisk thiller fyldt med et par god gys vil jeg tillade mig at kalde denne bog. Lea lider af tvangsforestillinger om en skygge, som forfølger hende. Jo mere hun lader skyggen får magten over hende jo mere virkelig bliver den for hende … Fortsæt læsning Clausen, Nick – Silhuet

Henneberg, Tina – I paradis får man ikke bank

Udgivelsesdato: 23.11.2011 Forlag: Selvudgiver Antal sider: 89 Format: Hardbavk Originalsprog: dansk Beskrivelse: Bogen rummer 10 vidt forskellige fortællinger, der hver især summer af sære og eventyrlige temaer for voksne. Som læser bliver man hele tiden overrasket. Bedst som man tror man kender forfatterens univers, introduceres der et nyt. Fortællingerne svinger mellem liv og død og … Fortsæt læsning Henneberg, Tina – I paradis får man ikke bank

Strandberg, Mats – Cirklen

Udgivelsesdato: 29.09.2011 Forlag: Gyldendal Antal sider: 523 Indbinding: Indbundet Original sprog: Svensk Min anmeldelse:  Jeg havde egentligt ikke de store forventninger til denne bog pga diverse anmeldelser. Heldigvis skal man jo selv bedømme. Vi følger 7 unge mennesker og bevidner allerede i starten af bogen, at den ene begår selvmord. De 6 resterende har egentligt … Fortsæt læsning Strandberg, Mats – Cirklen

Eybye, Pernille – Spejlsøstre

Udgivelsesdato: 28.09.2011 Forlag: Tellerup.dk Antal sider: 148 Indbinding: Hæftet Sprog: Dansk Beskrivelse: Marie stod i haven med sin hvide sommerkjole klistret modkroppen og håret mod ansigtet. Hun stirrede på sommerhuset.Selv på afstand kunne jeg se at hendes blik var stift. Tomt. Dødt. Hendes navn susede igennem mig, og jeg måtte gribe fat om vindueskarmen. Du er … Fortsæt læsning Eybye, Pernille – Spejlsøstre

Dybdahl, Lene – Nøglens Vogtere 1, Den gyldne Nøgle

Udgivelsesdato: 01.06.2012 Forlag: Tellerup.dk Antal sider: 376 Indbinding: Hardback Sprog: Dansk Beskrivelse: I måneskinnet bliver fantasien og forestillingskraften levende …  Da David og Lauras forældre bliver kidnappet, må de rejse til Madrid for at lede efter en mystisk gylden nøgle.Det bliver et nervepirrende kapløb med tiden, da de jages af en morderisk sekt, som vil gøre … Fortsæt læsning Dybdahl, Lene – Nøglens Vogtere 1, Den gyldne Nøgle

Palm, Elias – Causa Mortis

Udgivelsesdato: 19.04.2012 Forlag: People’s Press Antal sider: 327 Format: E-book Originalsprog: Svensk Beskrivelse: Retsmedicineren Ella Andersson får en opgave af en international organisation der jager krigsforbrydere, da de har brug for en – second opinion? på en sag om to ældre mænds dødsfald i New York. Sagen har tråde helt tilbage til koncentrationslejrene under Anden … Fortsæt læsning Palm, Elias – Causa Mortis

Stevens, Chevy- Stadig savnet

Udgivelsesdato: 09.02.2012 Forlag: Bazar Antal sider: 325 Format: Indbundet Originalsprog: Engelsk Beskrivelse: Da Annie O’Sullivan bliver bortført, begynder et mareridt. Hun holdes indespærret i en øde hytte, hvor psykisk terror og voldtægt er hverdagskost. Efter et års indespærring lykkes det mirakuløst Annie at undslippe, men faren er langt fra ovre og tingenes uhyggelige sammenhæng begynder … Fortsæt læsning Stevens, Chevy- Stadig savnet

Weatherly, Lee – Hvem er jeg?

Udgivelsesdato: 20.08.2007 Forlag: Thorup Antal sider: 176 Format: Indbundet Originalsprog: Engelsk Beskrivelse: Efter en ulykke vågner Kathy op med hukommelsestab. En lang sej kamp begynder nu, for at hun kan genfinde sig selv og få svar på de mange, ofte ubehagelige spørgsmål, der melder sig.. Min anmeldelse: En simpel historie som klart henvender sig det … Fortsæt læsning Weatherly, Lee – Hvem er jeg?

Silva, Freddy E. – Mediatropolis

Udgivelsesdato: 01.08.2012 Forlag: Forlaget Valeta Antal sider: 359 Format: Paperback Originalsprog: Dansk Beskrivelse: I år 2060 er verdens mest magtfulde selskab en gigantisk og kynisk mediekoncern ved navn GigaMedia. GigaMedias mest populære produkt er programmet FuldMetal, hvor forbrydere udkæmper en blodig og livsfarlig kamp om en jernkugle på en magnetisk spillebane. Hovedpersonen, Nicholas King, er … Fortsæt læsning Silva, Freddy E. – Mediatropolis

Henneberg, Tina – I paradis får man ikke bank

  Udgivelsesdato: 23.11.2011 Forlag: http://www.tinahenneberg.dk Antal sider: Format: Hardback Originalsprog: Dansk Beskrivelse: Bogen rummer 10 vidt forskellige fortællinger, der hver især summer af sære og eventyrlige temaer for voksne. Som læser bliver man hele tiden overrasket. Bedst som man tror man kender forfatterens univers, introduceres der et nyt. Fortællingerne svinger mellem liv og død og … Fortsæt læsning Henneberg, Tina – I paradis får man ikke bank

Kamp, Michael – Bunker 137

Det er et godt gys og en virkelig dygtig forfatter, når man er bange for at vende næste side i bogen. Fuck, hvor ville jeg gerne havde kunne gemme mig bag en pude. Virkelig billedligt fortalt, jeg kan desværre se “monstrerne” alt for tydeligt for mig. Jeg havde så store forventninger til denne bog efter … Fortsæt læsning Kamp, Michael – Bunker 137

Nöel, Alyson – For evigt

  Udgivelsesdato: 06.10.2011 Antal sider: 357 Forlag: Alvilda Format: Hardback Original sprog: engelsk Beskrivelse: For evigt af Alyson Nöel er 6. og sidste bind i De udødelige-serien om Ever og Damen, der allerede har solgt mere end 3,2 mio. eksemplarer på verdensplan.  Det lakker mod enden for Ever og Damen, der stadig slås for deres … Fortsæt læsning Nöel, Alyson – For evigt

Nöel, Alyson – Natstjerne

  Udgivelsesdato: 08.06.2011 Antal sider: 333 Forlag: Alvilda Format: Hardback Original sprog: engelsk Beskrivelse:  Haven vil have hævn. Over Ever, men også over Damen og Jude. Hun leder efter det helt rigtige våben til at ramme dem med og finder frem til en mørk hemmelighed om Damen. En hemmelighed så grusom, at den truer med … Fortsæt læsning Nöel, Alyson – Natstjerne

Nöel, Alyson – Sort ild

  Udgivelsesdato: 09.03.2011 Antal sider: 349 Forlag: Alvilda Format: Hardback Original sprog: engelsk Beskrivelse: Sort ild af Alyson Nöel er 4. bind i serien De udødelige om Ever og Damen.  Engang var det en gave for Ever Bloom at være udødelig. Nu ligner det mere en forbandelse. Hun er nemlig blevet en fare for sig … Fortsæt læsning Nöel, Alyson – Sort ild

Stoltz, Kristina – Èt kød

Udgivelsesdato: 18.05.2012 Forlag: Rosinante Antal sider: 228 Format: Hæftet Originalsprog: Dansk Beskrivelse: Et kød af Kristina Stoltz er en novellesamling af erotiske fortællinger.  Kristina Stoltz belyser lystens mange ansigter, og finder på en fabelagtig vis ind i mange af lysten og begærets mange veje. Gennem 12 forskellige noveller fortæller hun samlet set en gribende erotisk … Fortsæt læsning Stoltz, Kristina – Èt kød

Hathaway, Jill – Slide

Udgivelsesdato: 17.08.2012 Forlag: Politikens Forlag Sider: 288 Indbinding: Hæftet Originalsprog: engelsk “Slide” er en ungdomskrimi med et twist af det paranormale. Den unge Vee lider at narkolepsi, som får hende til at besvime ofte og uden varsel. Men for Vee er det meget mere end det – hun gemmer nemlig på en dyster hemmelighed. Når … Fortsæt læsning Hathaway, Jill – Slide

Jacobsen, Steffen – Trofæ

Udgivelsesdato: 05.02.2013 Forlag: People’s Press Antal sider: 208 Format: Hæftet Originalsprog: Dansk Beskrivelse: Elizabeth Caspersen er en hovedrig arving til et verdensomspændende dansk industriimperium, men finder en dvd i sin afdøde fars pengeskab. Filmoptagelser skildrer en kynisk, velorganiseret menneskejagt i et arktisk landskab. En jagt, der ender med en ung mands død. Filmen kan ødelægge … Fortsæt læsning Jacobsen, Steffen – Trofæ

Grange, Jean-christophe – Forbarm dig

  Udgivelsesdato: 17.02.2011 Antal sider: 555 Forlag: Rosinante Format: Hæftet Original sprog: fransk Beskrivelse: Den franske mester i spænding, Jean-Christophe Grangé, udkommer med endnu en suveræn thriller, Forbarm dig.  Organisten Wilhelm Goetz bliver fundet myrdet i den armenske kirke i Paris. En række uopklarede sager om forsvundne drenge viser sig at have forbindelse til de … Fortsæt læsning Grange, Jean-christophe – Forbarm dig

Carrisi, Donato – Suffløren

Udgivelsesdato: 09.09.2010 Forlag: People’s Press Antal sider: 445 Indbinding: Indbundet Originalsprog: Italiensk Denne bog hører til i verdens klasse. Fra allerførste side, var jeg grebet af fortællingen og det varede ved lige til allersidste linie på allersidste side. Et sandt mesterværk. Sammenligningen med den makabre Seven eller den udspekulerede Hannibal i Ondskabens øjne er berettiget. … Fortsæt læsning Carrisi, Donato – Suffløren

Pilgaard, Stine – Min mor siger

  Udgivelsesdato: 27.01.2012 Antal sider: 168 Forlag: Rosinanta Format: Hæftet Original sprog: dansk Beskrivelse: En ung kvinde bliver forladt af sin kæreste og flytter ind i sin fars præstegård. Her forsøger hun at få hold på kærlighedens væsen, mens omverdenen blander sig med velmente råd: veninden og spindoktoren Mulle, en tålmodig læge, ejendomsmæglermoren, der taler … Fortsæt læsning Pilgaard, Stine – Min mor siger

Eybye, Pernille – Følgesvenden

Udgivelsesdato: 21.11.2012 Forlag: Tellerup Antal sider: 351 Format: Hæftet Originalsprog: Dansk Beskrivelse: Kassie føler at tiden er ved at rinde ud, og sammen med Liliana forsøger hun at finde sandheden om sit tidligere liv.Samtidig gør Leo sit bedste for at beherske sin magi, men han har foruroligende drømme og tager en drastisk beslutning.I Archers hus … Fortsæt læsning Eybye, Pernille – Følgesvenden

Slaughter, Karin – Mørk treenighed

  Udgivelsesdato: 23.03.2010 Antal sider: 441 Forlag: Hr. Ferdinand Format: Hæftet Original sprog: engelsk Beskrivelse: Mørk treenighed af Karin Slaughter er en krimi.  Da en kvinde bliver fundet brutalt myrdet, bliver tre mænds liv viklet sammen: På sagen arbejder den ambitiøse specialagent Will Trent og Kriminalassistens Michael Ormewood, der bruger arbejdet som en flugt fra … Fortsæt læsning Slaughter, Karin – Mørk treenighed

Derting, Kimberly – Body Finder – Ekkoets forbandelse

  Udgivelsesdato: 25.05.2012 Forlag: Politikens Forlag Antal sider: 291 Format: Hæftet Originalsprog: Engelsk Beskrivelse: Violet kan høre ekkoer fra de døde, som nogen har slået ihjel, og hun kan fornemme de aftryk deres mordere bærer rundt på.Endnu er det kun hendes forældre og kæresten, Jay, der kender til hendes hemmelighed. Men da hun finder liget … Fortsæt læsning Derting, Kimberly – Body Finder – Ekkoets forbandelse

Melander, Jakob – Øjesten

  Udgivelsesdato: 25.01.2013 Antal sider: 334 Forlag: Rosinante Format: Hæftet Original sprog: dansk Beskrivelse: Øjesten af Jakob Melander er en krimiroman som foregår i fortidens København, samt i nutidens.   I nærheden af København, i en hemmelig kælder, plejer en ung pige en engelsk pilots sår, under Anden Verdenskrig. Hun forelsker sig stormende i ham, men … Fortsæt læsning Melander, Jakob – Øjesten

Shepard, Sara – Lying game

Lying game 1 – Den enes død: En god og spændende fortælling. Fortæller-stilen kræver lidt tilvænning, da den skifter mellem de to tvillinger. Bogen var ok. Lying game 2 – Sandhed eller konsekvens: Dejligt at ligge en bog fra sig og sidde med et brændende ønske om at komme i gang med den næste hurtigst … Fortsæt læsning Shepard, Sara – Lying game

Slaughter, Karin – Brudt

Udgivelsesdato: 22.08.2011 Forlag: Hr. Ferdinand Antal sider: 300 Format: Paberback Original sprog: engelsk Beskrivelse: Brudt af Karin Slaughter er en krimi, hvor en ung kvinde findes livsløs i det iskolde vand i Lake Grant. Det ligner selvmord, men det står hurtigt klart, at der er begået et brutal og koldblodig mord.   Retsmediciner Sara Linton kommer … Fortsæt læsning Slaughter, Karin – Brudt

Clausen, Julie – Tankespind

Udgivelsesdato: 13.06.2012 Forlag: Tellerup Antal sider: 232 Format: Hæftet Originalsprog: Dansk Beskrivelse: Ila flytter til København for at læse. I lejligheden bor i forvejen tre andre unge, og Ila vikles ind i et virvar af komplicerede forhold, underlige mareridt og mærkelige hændelser. Langsomt begynder det at gå op for hendeat alt ikke er som hun … Fortsæt læsning Clausen, Julie – Tankespind

Slaughter, Karin – Bortført

  Udgivelsesdato: 25.03.2010 Antal sider: 428 Forlag: Hr. Ferdinand Format: Hæftet Original sprog: engelsk Beskrivelse: »Karin Slaughter er absolut en af de allerbedste krimier, jeg har læst i år, og jeg har virkelig læst mange!« – Alt for damerne *****  Et mesterligt plot krydret med mord, intriger og masser af spænding.  I et mondænt kvarter … Fortsæt læsning Slaughter, Karin – Bortført

Blå engel

  Udgivelsesdato: 24.11.2011 Forlag: Skriveforlaget Antal sider: 292 Format: Paberback Original sprog: Dansk Beskrivelse: Tænk – hvis du en dag fik at vide, at nogle af menneskene på jorden er engle – og at du tilhører denne art.  Det er, hvad der sker for Oskar på 9 år og Emma på 14 år, da de … Fortsæt læsning Blå engel

James, E.L. – Fifty Shades 2 – I mørket

Udgivelsesdato: 05.10.2012 Forlag: Pretty Ink Antal sider: 541 Format: Hæftet Originalsprog: Engelsk Beskrivelse: Andet bind i E. L. James´ erotiske triologi; Fifty Shades of Gray.   Skræmt af den smukke og forpinte unge succesfulde iværksætter Christian Grays særprægede smag, har Anastasia Steele brudt op med forholdet og startet på en karierre indenfor forlagsbranchen i Seattle.   Men … Fortsæt læsning James, E.L. – Fifty Shades 2 – I mørket

James, E.L – Fifty Shades 3 – Fri

Udgivelsesdato: 11.10.2012 Forlag: Pretty Ink Antal sider: 603 Format: Hæftet Originalsprog: Engelsk Beskrivelse: Tredje og sidste bind i E. L. James´ erotiske triologi; Fifty Shades of Gray.   Da den overjordiske studerende Anastasia Steele mødte den drevne og blændende unge iværksætter Christian Gray, startede det en sensuel affære der ændrede begges liv uigenkaldeligt. Chokeret, fascineret og … Fortsæt læsning James, E.L – Fifty Shades 3 – Fri

Rosdahl, Cecilie – Kontrakten

  Udgivelsesdato: 11.06.2008 Forlag: Tiderne Skrifter Antal sider: 180 Format: Hæftet Originalsprog: Dansk Beskrivelse: Kontrakten er en roman, der foregår på flere planer. En mosaik af voldsomme hændelser og forløb, der måske, måske ikke, har fundet sted, smeltes sammen til en mørk og foruroligende historie. Om fortid og nutid. Om sex og magt. Om en … Fortsæt læsning Rosdahl, Cecilie – Kontrakten

Black, Shayla – En jomfru i bur

Udgivelsesdato: 22.10.2012 Forlag: Forlaget Turbulenz Antal sider: 300 Format: Hæftet Beskrivelse: De tre brødre Gavin, Slade og Dex er alle faldet pladask for Gavins nye sekretær, den smukke Hannah Craig. Brødrene, der også er direktører i deres olieselskab i Texas, ved, at de må give hende tid, før hun kan vælge en af dem. Men … Fortsæt læsning Black, Shayla – En jomfru i bur

Kepler, Lars – Hypnotisøren

  Udgivelsesdato: 15.01.2010 Antal sider: 584 Forlag: Gyldendal Format: Indbundet Original sprog: svensk Beskrivelse: Han har lovet aldrig nogensinde at hypnotisere igen. Nu bryder han sit løfte for at redde liv, og pludselig står hele hans eget liv på spil … Erik Maria Bark er læge med speciale i at behandle stærkt traumatiserede personer, tidligere … Fortsæt læsning Kepler, Lars – Hypnotisøren

Slaughter, Karin – Genesis

  Udgivelsesdato: 18.02.2011 Antal sider: 450 Forlag: Hr. Ferdinand Format: hæftet Original sprog: engelsk Beskrivelse: Den nyeste Slaughter-krimi er intens og rå spænding fra første til sidste side. Få skriver spændingsromaner som Karin Slaughter, hvis thrillere har placeret hende på toppen af verdens bestsellerlister. Også herhjemme har hun slået sit navn fast og får stadig … Fortsæt læsning Slaughter, Karin – Genesis

Søndergaard, Sanne – Hell man

  Udgivelsesdato: 29.06.2012 Antal sider: 333 Forlag: Gyldendal Format: Hæftet Original sprog: dansk Beskrivelse: Thors liv består af endeløse drukture, ligegyldige lærerpladser og Maries fede røv. Men hvad fanden er der ellers at fylde i et liv, når man bor i jordens røvhul og aldrig har fået en chance? Hvor går man hen, når man … Fortsæt læsning Søndergaard, Sanne – Hell man

Garcia, Kami – Beautiful Creatures

  Udgivelsesdato: 25.10.2012 Antal sider: 573 Forlag: Carlsen Format: Indbundet Original sprog: Engelsk Beskrivelse: Beautiful creatures – stormvind af Margaret Stohl og Kami Garcia er den første bog af fire i fantasy-serien The Caster Chronicles.   Ethan Wate glæder sig til at få overstået High School, så han kan flytte væk fra den lille kedelige by … Fortsæt læsning Garcia, Kami – Beautiful Creatures

Lupton, Rosamund – Søster

Bogen er et brev skrevet fra Beatrice til hendes forsvundne lillesøster Tess. Vi følger Beatrice, som gennem sit voknse liv er blevet en inkarneret New Yorker-pige med et præstigefuldt job, designertøj og et stabilt og sikkert forhold, forvandle sig til en desperat søster uden hensyn til regler og ramme, udseende eller tilbageholdenhed i sit forsøgt … Fortsæt læsning Lupton, Rosamund – Søster

Weatherly, L.A. – Angel, Flugt

  Udgivelsesdato: 11.11.2011 Antal sider: 479 Forlag: Carlsen Format: Indbundet Original sprog: engelsk Beskrivelse: Angel 1 af L.A. Weatherly er en fantasybog om engle.  Den seksten-årige Willow kan fornemme, at noget er helt galt med englekulten i USA. Den sytten-årige Alex er hemmelig agent og engleombringer og har fået besked på, at Willow skal elimineres…  … Fortsæt læsning Weatherly, L.A. – Angel, Flugt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s