Clausen, Nick – Silhuet

Udgivelsesdato: 15.11.2011 Forlag: Tellerup.dk Antal sider: 266 Indbinding: Hæftet Sprog: Dansk Min anmeldelse: Psykologisk thiller fyldt med et par god gys vil jeg tillade mig at kalde denne bog. Lea lider af tvangsforestillinger om en skygge, som forfølger hende. Jo mere hun lader skyggen får magten over hende jo mere virkelig bliver den for hende … Læs resten af Clausen, Nick – Silhuet

Eybye, Pernille – I Pandoras æske

Udgivelsesdato: 01.07.2010 Forlag: Tellerup.dk Antal sider: 190 Indbinding: Hæftet Sprog: Dansk Min anmeldelse: Samme dag som sommerferien begynder, kommer Jonas ud for en ulykke og ender med et brækket ben og en slem hjernerystelse. Lænket til sin seng, får Jonas dagligt besøg af sine bedste venner Katja og Dennis, men i drømmene hjemsøges han af … Læs resten af Eybye, Pernille – I Pandoras æske

Henneberg, Tina – I paradis får man ikke bank

Udgivelsesdato: 23.11.2011 Forlag: Selvudgiver Antal sider: 89 Format: Hardbavk Originalsprog: dansk Beskrivelse: Bogen rummer 10 vidt forskellige fortællinger, der hver især summer af sære og eventyrlige temaer for voksne. Som læser bliver man hele tiden overrasket. Bedst som man tror man kender forfatterens univers, introduceres der et nyt. Fortællingerne svinger mellem liv og død og … Læs resten af Henneberg, Tina – I paradis får man ikke bank

Strandberg, Mats – Cirklen

Udgivelsesdato: 29.09.2011 Forlag: Gyldendal Antal sider: 523 Indbinding: Indbundet Original sprog: Svensk Min anmeldelse:  Jeg havde egentligt ikke de store forventninger til denne bog pga diverse anmeldelser. Heldigvis skal man jo selv bedømme. Vi følger 7 unge mennesker og bevidner allerede i starten af bogen, at den ene begår selvmord. De 6 resterende har egentligt … Læs resten af Strandberg, Mats – Cirklen

Eybye, Pernille – Spejlsøstre

Udgivelsesdato: 28.09.2011 Forlag: Tellerup.dk Antal sider: 148 Indbinding: Hæftet Sprog: Dansk Beskrivelse: Marie stod i haven med sin hvide sommerkjole klistret modkroppen og håret mod ansigtet. Hun stirrede på sommerhuset.Selv på afstand kunne jeg se at hendes blik var stift. Tomt. Dødt. Hendes navn susede igennem mig, og jeg måtte gribe fat om vindueskarmen. Du er … Læs resten af Eybye, Pernille – Spejlsøstre

Dybdahl, Lene – Nøglens Vogtere 1, Den gyldne Nøgle

Udgivelsesdato: 01.06.2012 Forlag: Tellerup.dk Antal sider: 376 Indbinding: Hardback Sprog: Dansk Beskrivelse: I måneskinnet bliver fantasien og forestillingskraften levende …  Da David og Lauras forældre bliver kidnappet, må de rejse til Madrid for at lede efter en mystisk gylden nøgle.Det bliver et nervepirrende kapløb med tiden, da de jages af en morderisk sekt, som vil gøre … Læs resten af Dybdahl, Lene – Nøglens Vogtere 1, Den gyldne Nøgle

Palm, Elias – Causa Mortis

Udgivelsesdato: 19.04.2012 Forlag: People’s Press Antal sider: 327 Format: E-book Originalsprog: Svensk Beskrivelse: Retsmedicineren Ella Andersson får en opgave af en international organisation der jager krigsforbrydere, da de har brug for en – second opinion? på en sag om to ældre mænds dødsfald i New York. Sagen har tråde helt tilbage til koncentrationslejrene under Anden … Læs resten af Palm, Elias – Causa Mortis

Stevens, Chevy- Stadig savnet

Udgivelsesdato: 09.02.2012 Forlag: Bazar Antal sider: 325 Format: Indbundet Originalsprog: Engelsk Beskrivelse: Da Annie O’Sullivan bliver bortført, begynder et mareridt. Hun holdes indespærret i en øde hytte, hvor psykisk terror og voldtægt er hverdagskost. Efter et års indespærring lykkes det mirakuløst Annie at undslippe, men faren er langt fra ovre og tingenes uhyggelige sammenhæng begynder … Læs resten af Stevens, Chevy- Stadig savnet

Weatherly, Lee – Hvem er jeg?

Udgivelsesdato: 20.08.2007 Forlag: Thorup Antal sider: 176 Format: Indbundet Originalsprog: Engelsk Beskrivelse: Efter en ulykke vågner Kathy op med hukommelsestab. En lang sej kamp begynder nu, for at hun kan genfinde sig selv og få svar på de mange, ofte ubehagelige spørgsmål, der melder sig.. Min anmeldelse: En simpel historie som klart henvender sig det … Læs resten af Weatherly, Lee – Hvem er jeg?

Silva, Freddy E. – Mediatropolis

Udgivelsesdato: 01.08.2012 Forlag: Forlaget Valeta Antal sider: 359 Format: Paperback Originalsprog: Dansk Beskrivelse: I år 2060 er verdens mest magtfulde selskab en gigantisk og kynisk mediekoncern ved navn GigaMedia. GigaMedias mest populære produkt er programmet FuldMetal, hvor forbrydere udkæmper en blodig og livsfarlig kamp om en jernkugle på en magnetisk spillebane. Hovedpersonen, Nicholas King, er … Læs resten af Silva, Freddy E. – Mediatropolis

Henneberg, Tina – I paradis får man ikke bank

  Udgivelsesdato: 23.11.2011 Forlag: http://www.tinahenneberg.dk Antal sider: Format: Hardback Originalsprog: Dansk Beskrivelse: Bogen rummer 10 vidt forskellige fortællinger, der hver især summer af sære og eventyrlige temaer for voksne. Som læser bliver man hele tiden overrasket. Bedst som man tror man kender forfatterens univers, introduceres der et nyt. Fortællingerne svinger mellem liv og død og … Læs resten af Henneberg, Tina – I paradis får man ikke bank

Kamp, Michael – Bunker 137

Det er et godt gys og en virkelig dygtig forfatter, når man er bange for at vende næste side i bogen. Fuck, hvor ville jeg gerne havde kunne gemme mig bag en pude. Virkelig billedligt fortalt, jeg kan desværre se “monstrerne” alt for tydeligt for mig. Jeg havde så store forventninger til denne bog efter … Læs resten af Kamp, Michael – Bunker 137

Nöel, Alyson – For evigt

  Udgivelsesdato: 06.10.2011 Antal sider: 357 Forlag: Alvilda Format: Hardback Original sprog: engelsk Beskrivelse: For evigt af Alyson Nöel er 6. og sidste bind i De udødelige-serien om Ever og Damen, der allerede har solgt mere end 3,2 mio. eksemplarer på verdensplan.  Det lakker mod enden for Ever og Damen, der stadig slås for deres … Læs resten af Nöel, Alyson – For evigt

Nöel, Alyson – Natstjerne

  Udgivelsesdato: 08.06.2011 Antal sider: 333 Forlag: Alvilda Format: Hardback Original sprog: engelsk Beskrivelse:  Haven vil have hævn. Over Ever, men også over Damen og Jude. Hun leder efter det helt rigtige våben til at ramme dem med og finder frem til en mørk hemmelighed om Damen. En hemmelighed så grusom, at den truer med … Læs resten af Nöel, Alyson – Natstjerne

Nöel, Alyson – Sort ild

  Udgivelsesdato: 09.03.2011 Antal sider: 349 Forlag: Alvilda Format: Hardback Original sprog: engelsk Beskrivelse: Sort ild af Alyson Nöel er 4. bind i serien De udødelige om Ever og Damen.  Engang var det en gave for Ever Bloom at være udødelig. Nu ligner det mere en forbandelse. Hun er nemlig blevet en fare for sig … Læs resten af Nöel, Alyson – Sort ild

Stoltz, Kristina – Èt kød

Udgivelsesdato: 18.05.2012 Forlag: Rosinante Antal sider: 228 Format: Hæftet Originalsprog: Dansk Beskrivelse: Et kød af Kristina Stoltz er en novellesamling af erotiske fortællinger.  Kristina Stoltz belyser lystens mange ansigter, og finder på en fabelagtig vis ind i mange af lysten og begærets mange veje. Gennem 12 forskellige noveller fortæller hun samlet set en gribende erotisk … Læs resten af Stoltz, Kristina – Èt kød

Kaye, Laura – Hearts in darkness

  Udgivelsesdato: 19.10.2012 Forlag: The Wild Rose Press Antal sider: 232 Format: ebook Originalsprog: Engelsk Min anmeldelse: En historie om at elske hvad der er indeni og ikke på grund af udseende. Makenna nærmest snubler ind i en elevator efter en rædsom dag på jobbet. I elevatoren er der yderligere én passager ud over Makenna. … Læs resten af Kaye, Laura – Hearts in darkness

Hathaway, Jill – Slide

Udgivelsesdato: 17.08.2012 Forlag: Politikens Forlag Sider: 288 Indbinding: Hæftet Originalsprog: engelsk “Slide” er en ungdomskrimi med et twist af det paranormale. Den unge Vee lider at narkolepsi, som får hende til at besvime ofte og uden varsel. Men for Vee er det meget mere end det – hun gemmer nemlig på en dyster hemmelighed. Når … Læs resten af Hathaway, Jill – Slide

Jacobsen, Steffen – Trofæ

Udgivelsesdato: 05.02.2013 Forlag: People’s Press Antal sider: 208 Format: Hæftet Originalsprog: Dansk Beskrivelse: Elizabeth Caspersen er en hovedrig arving til et verdensomspændende dansk industriimperium, men finder en dvd i sin afdøde fars pengeskab. Filmoptagelser skildrer en kynisk, velorganiseret menneskejagt i et arktisk landskab. En jagt, der ender med en ung mands død. Filmen kan ødelægge … Læs resten af Jacobsen, Steffen – Trofæ

Grange, Jean-christophe – Forbarm dig

  Udgivelsesdato: 17.02.2011 Antal sider: 555 Forlag: Rosinante Format: Hæftet Original sprog: fransk Beskrivelse: Den franske mester i spænding, Jean-Christophe Grangé, udkommer med endnu en suveræn thriller, Forbarm dig.  Organisten Wilhelm Goetz bliver fundet myrdet i den armenske kirke i Paris. En række uopklarede sager om forsvundne drenge viser sig at have forbindelse til de … Læs resten af Grange, Jean-christophe – Forbarm dig

Carrisi, Donato – Suffløren

Udgivelsesdato: 09.09.2010 Forlag: People’s Press Antal sider: 445 Indbinding: Indbundet Originalsprog: Italiensk Denne bog hører til i verdens klasse. Fra allerførste side, var jeg grebet af fortællingen og det varede ved lige til allersidste linie på allersidste side. Et sandt mesterværk. Sammenligningen med den makabre Seven eller den udspekulerede Hannibal i Ondskabens øjne er berettiget. … Læs resten af Carrisi, Donato – Suffløren

Pilgaard, Stine – Min mor siger

  Udgivelsesdato: 27.01.2012 Antal sider: 168 Forlag: Rosinanta Format: Hæftet Original sprog: dansk Beskrivelse: En ung kvinde bliver forladt af sin kæreste og flytter ind i sin fars præstegård. Her forsøger hun at få hold på kærlighedens væsen, mens omverdenen blander sig med velmente råd: veninden og spindoktoren Mulle, en tålmodig læge, ejendomsmæglermoren, der taler … Læs resten af Pilgaard, Stine – Min mor siger

Eybye, Pernille – Følgesvenden

Udgivelsesdato: 21.11.2012 Forlag: Tellerup Antal sider: 351 Format: Hæftet Originalsprog: Dansk Beskrivelse: Kassie føler at tiden er ved at rinde ud, og sammen med Liliana forsøger hun at finde sandheden om sit tidligere liv.Samtidig gør Leo sit bedste for at beherske sin magi, men han har foruroligende drømme og tager en drastisk beslutning.I Archers hus … Læs resten af Eybye, Pernille – Følgesvenden

Slaughter, Karin – Mørk treenighed

  Udgivelsesdato: 23.03.2010 Antal sider: 441 Forlag: Hr. Ferdinand Format: Hæftet Original sprog: engelsk Beskrivelse: Mørk treenighed af Karin Slaughter er en krimi.  Da en kvinde bliver fundet brutalt myrdet, bliver tre mænds liv viklet sammen: På sagen arbejder den ambitiøse specialagent Will Trent og Kriminalassistens Michael Ormewood, der bruger arbejdet som en flugt fra … Læs resten af Slaughter, Karin – Mørk treenighed

Derting, Kimberly – Body Finder – Ekkoets forbandelse

  Udgivelsesdato: 25.05.2012 Forlag: Politikens Forlag Antal sider: 291 Format: Hæftet Originalsprog: Engelsk Beskrivelse: Violet kan høre ekkoer fra de døde, som nogen har slået ihjel, og hun kan fornemme de aftryk deres mordere bærer rundt på.Endnu er det kun hendes forældre og kæresten, Jay, der kender til hendes hemmelighed. Men da hun finder liget … Læs resten af Derting, Kimberly – Body Finder – Ekkoets forbandelse

Melander, Jakob – Øjesten

  Udgivelsesdato: 25.01.2013 Antal sider: 334 Forlag: Rosinante Format: Hæftet Original sprog: dansk Beskrivelse: Øjesten af Jakob Melander er en krimiroman som foregår i fortidens København, samt i nutidens.   I nærheden af København, i en hemmelig kælder, plejer en ung pige en engelsk pilots sår, under Anden Verdenskrig. Hun forelsker sig stormende i ham, men … Læs resten af Melander, Jakob – Øjesten

Shepard, Sara – Lying game

Lying game 1 – Den enes død: En god og spændende fortælling. Fortæller-stilen kræver lidt tilvænning, da den skifter mellem de to tvillinger. Bogen var ok. Lying game 2 – Sandhed eller konsekvens: Dejligt at ligge en bog fra sig og sidde med et brændende ønske om at komme i gang med den næste hurtigst … Læs resten af Shepard, Sara – Lying game

Slaughter, Karin – Brudt

Udgivelsesdato: 22.08.2011 Forlag: Hr. Ferdinand Antal sider: 300 Format: Paberback Original sprog: engelsk Beskrivelse: Brudt af Karin Slaughter er en krimi, hvor en ung kvinde findes livsløs i det iskolde vand i Lake Grant. Det ligner selvmord, men det står hurtigt klart, at der er begået et brutal og koldblodig mord.   Retsmediciner Sara Linton kommer … Læs resten af Slaughter, Karin – Brudt

Clausen, Julie – Tankespind

Udgivelsesdato: 13.06.2012 Forlag: Tellerup Antal sider: 232 Format: Hæftet Originalsprog: Dansk Beskrivelse: Ila flytter til København for at læse. I lejligheden bor i forvejen tre andre unge, og Ila vikles ind i et virvar af komplicerede forhold, underlige mareridt og mærkelige hændelser. Langsomt begynder det at gå op for hendeat alt ikke er som hun … Læs resten af Clausen, Julie – Tankespind

Slaughter, Karin – Bortført

  Udgivelsesdato: 25.03.2010 Antal sider: 428 Forlag: Hr. Ferdinand Format: Hæftet Original sprog: engelsk Beskrivelse: »Karin Slaughter er absolut en af de allerbedste krimier, jeg har læst i år, og jeg har virkelig læst mange!« – Alt for damerne *****  Et mesterligt plot krydret med mord, intriger og masser af spænding.  I et mondænt kvarter … Læs resten af Slaughter, Karin – Bortført

Blå engel

  Udgivelsesdato: 24.11.2011 Forlag: Skriveforlaget Antal sider: 292 Format: Paberback Original sprog: Dansk Beskrivelse: Tænk – hvis du en dag fik at vide, at nogle af menneskene på jorden er engle – og at du tilhører denne art.  Det er, hvad der sker for Oskar på 9 år og Emma på 14 år, da de … Læs resten af Blå engel

James, E.L. – Fifty Shades 2 – I mørket

Udgivelsesdato: 05.10.2012 Forlag: Pretty Ink Antal sider: 541 Format: Hæftet Originalsprog: Engelsk Beskrivelse: Andet bind i E. L. James´ erotiske triologi; Fifty Shades of Gray.   Skræmt af den smukke og forpinte unge succesfulde iværksætter Christian Grays særprægede smag, har Anastasia Steele brudt op med forholdet og startet på en karierre indenfor forlagsbranchen i Seattle.   Men … Læs resten af James, E.L. – Fifty Shades 2 – I mørket

James, E.L – Fifty Shades 3 – Fri

Udgivelsesdato: 11.10.2012 Forlag: Pretty Ink Antal sider: 603 Format: Hæftet Originalsprog: Engelsk Beskrivelse: Tredje og sidste bind i E. L. James´ erotiske triologi; Fifty Shades of Gray.   Da den overjordiske studerende Anastasia Steele mødte den drevne og blændende unge iværksætter Christian Gray, startede det en sensuel affære der ændrede begges liv uigenkaldeligt. Chokeret, fascineret og … Læs resten af James, E.L – Fifty Shades 3 – Fri

Rosdahl, Cecilie – Kontrakten

  Udgivelsesdato: 11.06.2008 Forlag: Tiderne Skrifter Antal sider: 180 Format: Hæftet Originalsprog: Dansk Beskrivelse: Kontrakten er en roman, der foregår på flere planer. En mosaik af voldsomme hændelser og forløb, der måske, måske ikke, har fundet sted, smeltes sammen til en mørk og foruroligende historie. Om fortid og nutid. Om sex og magt. Om en … Læs resten af Rosdahl, Cecilie – Kontrakten

Black, Shayla – En jomfru i bur

Udgivelsesdato: 22.10.2012 Forlag: Forlaget Turbulenz Antal sider: 300 Format: Hæftet Beskrivelse: De tre brødre Gavin, Slade og Dex er alle faldet pladask for Gavins nye sekretær, den smukke Hannah Craig. Brødrene, der også er direktører i deres olieselskab i Texas, ved, at de må give hende tid, før hun kan vælge en af dem. Men … Læs resten af Black, Shayla – En jomfru i bur

Kepler, Lars – Hypnotisøren

  Udgivelsesdato: 15.01.2010 Antal sider: 584 Forlag: Gyldendal Format: Indbundet Original sprog: svensk Beskrivelse: Han har lovet aldrig nogensinde at hypnotisere igen. Nu bryder han sit løfte for at redde liv, og pludselig står hele hans eget liv på spil … Erik Maria Bark er læge med speciale i at behandle stærkt traumatiserede personer, tidligere … Læs resten af Kepler, Lars – Hypnotisøren

Slaughter, Karin – Genesis

  Udgivelsesdato: 18.02.2011 Antal sider: 450 Forlag: Hr. Ferdinand Format: hæftet Original sprog: engelsk Beskrivelse: Den nyeste Slaughter-krimi er intens og rå spænding fra første til sidste side. Få skriver spændingsromaner som Karin Slaughter, hvis thrillere har placeret hende på toppen af verdens bestsellerlister. Også herhjemme har hun slået sit navn fast og får stadig … Læs resten af Slaughter, Karin – Genesis

Clemen, Thomas – Langs smertegrænsen

Forlag: Modtryk Udgivelsesdato: 24.02.2012 Antal sider: 413 Original sprog: Danks Format: Hæftet Thomas Clemen har skrevet Langs smertegrænsen med et tydeligt dybdegående kendskab til religion, kultur og traditioner. Hans historie om biologisk krigsførelse er skræmmende realistisk, og får læseren til at tænke sig om en ekstra gang. Det her kunne rent faktisk godt ske i … Læs resten af Clemen, Thomas – Langs smertegrænsen

Weatherly, L.A. – Angel, Forrådt

  Udgivelsesdato: 29.06.2010 Antal sider: 677 Forlag: Carlsen Format: Indbundet Original sprog: engelsk Beskrivelse: Willow er den eneste, der er i stand til at tilintetgøre Engelenes Kirke – et skalkeskjul for de ondsindede engle, som ikke skyr nogen midler for at komme hende til livs. Men i det mindste er Willow ikke helt overladt til sig … Læs resten af Weatherly, L.A. – Angel, Forrådt

Søndergaard, Sanne – Hell man

  Udgivelsesdato: 29.06.2012 Antal sider: 333 Forlag: Gyldendal Format: Hæftet Original sprog: dansk Beskrivelse: Thors liv består af endeløse drukture, ligegyldige lærerpladser og Maries fede røv. Men hvad fanden er der ellers at fylde i et liv, når man bor i jordens røvhul og aldrig har fået en chance? Hvor går man hen, når man … Læs resten af Søndergaard, Sanne – Hell man

Garcia, Kami – Beautiful Creatures

  Udgivelsesdato: 25.10.2012 Antal sider: 573 Forlag: Carlsen Format: Indbundet Original sprog: Engelsk Beskrivelse: Beautiful creatures – stormvind af Margaret Stohl og Kami Garcia er den første bog af fire i fantasy-serien The Caster Chronicles.   Ethan Wate glæder sig til at få overstået High School, så han kan flytte væk fra den lille kedelige by … Læs resten af Garcia, Kami – Beautiful Creatures

Lupton, Rosamund – Søster

Bogen er et brev skrevet fra Beatrice til hendes forsvundne lillesøster Tess. Vi følger Beatrice, som gennem sit voknse liv er blevet en inkarneret New Yorker-pige med et præstigefuldt job, designertøj og et stabilt og sikkert forhold, forvandle sig til en desperat søster uden hensyn til regler og ramme, udseende eller tilbageholdenhed i sit forsøgt … Læs resten af Lupton, Rosamund – Søster

Weatherly, L.A. – Angel, Flugt

  Udgivelsesdato: 11.11.2011 Antal sider: 479 Forlag: Carlsen Format: Indbundet Original sprog: engelsk Beskrivelse: Angel 1 af L.A. Weatherly er en fantasybog om engle.  Den seksten-årige Willow kan fornemme, at noget er helt galt med englekulten i USA. Den sytten-årige Alex er hemmelig agent og engleombringer og har fået besked på, at Willow skal elimineres…  … Læs resten af Weatherly, L.A. – Angel, Flugt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s