Slaughter, Karin – Bortført

5 stjernerBortført

 

  • Udgivelsesdato: 25.03.2010
  • Antal sider: 428
  • Forlag: Hr. Ferdinand
  • Format: Hæftet
  • Original sprog: engelsk

Beskrivelse: »Karin Slaughter er absolut en af de allerbedste krimier, jeg har læst i år, og jeg har virkelig læst mange!« – Alt for damerne *****  Et mesterligt plot krydret med mord, intriger og masser af spænding.  I et mondænt kvarter i Atlanta er en teenage-pige blevet brutalt myrdet på sit værelse. I entreen står hendes mor bag knust glas, mens det langsomt går op for hende, at hun har dræbt sin datters morder med de bare næver.  Special agent Will Trent dukker op og inden længe indser han, at der er noget, som ikke stemmer – der er noget i blodsporene og det øvrige bevismateriale såvel som i den chokerede mors blik der ikke passer sammen. Det går op for ham, at mordet kan have forbindelse til en anden sag, hvor en teenager er meldt savnet – og han er overbevist om, at en morder stadig er på fri fod.  Slaughter formår på mesterlig vis at lade det genialt udtænkte plot udspille sig, så spændingen er konstant. Bedst som man tror, at man har gennemskuet, hvad der foregår, tager handlingen igen en uventet drejning. Det er en page-turner thriller, når den er bedst.

Min anmeldelse: Fra 1. side, hvor læseren bliver kastet direkte ind midt i en voldelig og meget blodig scene, er man tilfangetaget.
Karin Slaughter formår at dele en forbrydelse og opklaringen af denne, samtidig med at hun gradvist løfter sløret omkring den særpræget special agent Will Trent. Hun gør det så godt, at forbrydelserne næsten bliver en bi-ting og at det er de gennemgående personer, man hellere vil høre mere om

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s