Om mig

Jeg er årgang ’77, mor til 2 dejlige børn og i hundredevis af bøger. Nej, jeg har ikke skrevet dem selv, men når først en bog har fået en plads i min bogreol, tager jeg dem til mig, som var det mine børn. Jeg elsker bøger – ikke kun at læse dem, men duften af bøger er vidunderlig og jeg kan bruge timer på at kigge på bøger.

Det giver sig selv, at jeg læser meget og ligesom alle andre, har jeg også mine favorit genrer. Jeg foretrækker erotik, fantasy, paranormal romance, YA og krimier. Et par enkelte biografier bliver det også til en gang imellem, men så skal der være noget specielt ved forfatteren (eller fortællingen), som jeg kan relatere til, før jeg gider læse bogen.

Uddrag fra blogindlæg på Krimifan.dk:

At læse er for mig en passion, som jeg dyrker hvor og hvornår det end er muligt… Det er lidt som et narkotikum for mig. Jeg sniger mig til et par sider, mens jeg laver laver mad, slæber altid en bog med rundt i hele huset, hvis nu der skulle opstå en tidslomme, som kunne tillade mig at nappe et enkelt kapitel eller hvis jeg ved, at jeg burde ordne noget husholdingsarbejde, så gemmer jeg mig i kælderen under påskud af at ordne vasketøj, mens jeg fantaserer mig væk i en bogs univers.

Passionen startede som barn med de uskyldige Troldepus og Puk-bøger, for sidenhen i teenage-årerne – i et forsøg på at bevise, at jeg bevægede mig over i de voksnes rækker – at krybe på bævrende knæ og med puden under armen ind i Stephen King’s uhyggelige univers. I dag står King stadig og pynter i bogreolen – omend ret slidte og falmede, men nu krydrer jeg hellere min hverdag med mange forskellige forfattere og holder mig til genrerne krimi og fantasy (som jeg dog jævnligt spicer lidt op med en hed omgang erotik, da jeg mener, at der skal være noget til enhver sindssteming).

I løbet af en uge læser jeg gerne 2-3 bøger, med mindre det er én af de tunge krimier, som kræver en del mere fordybelse. Ofte kan jeg have gang i flere bøger på én gang, fordi der findes så mange fantastiske historier, som bare venter på at blive læst og, jeg kan have svært ved at holde mig til én af gangen… Tænk engang på hvormange mordgåder jeg løser, hvormange overfald jeg bliver udsat for og ikke mindst, hvor mange affærer jeg har i løbet af en rigtig god læseuge ;-)  Ja-ja…og det er jo kun i fritiden det foregår!

At læse bøger, at kigge på bøger og at snakke om bøger har efterhånden taget lidt overhånd og for at bevare familiefreden startede jeg derfor min egen blog Andrup’s Bookshelf. Her kan jeg boltre mig lige så tosset jeg vil, og snakke litteratur uden at genere familien mere end højst nødvendigt. Jeg kan sige min uforbeholdne mening, jeg kan læse lige så mange billige romaner, slibrige noveller eller blodige krimier, som jeg vil, og jeg kan skamrose eller kritisere, ligesom jeg lyster. Det er mit frirum…

Jeg anmelder gerne for forlag eller direkte for forfattere. Jeg kan kontaktes på mail: rikkeajensen@gmail.com

Med bloggerens tilladelse må anmeldelser eller dele af anmeldelser anvendes til markedsføring, dog altid med henvisning til http://www.andrupsbookshelf.com

Gæsteblogger for Lovebooks, hvor jeg blogger og anmelder chick-lit, romance og erotik.

lovebooks (2)

VIP-blogger for www.krimifan.dk Der blogges om alt mellem himmel og jord, som er litterært og krimirelateret, følg med…

krimifan.dk

Redaktør og Beautiful Reader for DreamLitt 

dreamlitt

Jeg anmelder altid mine bøger på følgende sites;

Saxo.com http://www.saxo.com/UserProfile.aspx?ID=468851
Litteratursiden.dk http://www.litteratursiden.dk/users/rikke-andrup-jensen
Goodreads.com http://www.goodreads.com/user/show/3914435-rikke-andrup-jensen
Krimifan.dk http://krimifan.dk/members/bogorm/
Klub Arnold http://www.arnoldbusck.dk/profil/rikke-andrup
 
rikke-blog
 

rikke-andrup-jensen-heksens-arvring-samt-doedens-ventesal

One thought on “Om mig

 1. Rikki siger:

  Kære Rikke
  Vi er interesserede i at komme i kontakt med dig angående et nyt forlagskoncept. Du kan læse mere på: http://dreamlitt.com/beautiful-readers/ – Jeg kan dog ikke finde en emailadresse til dig, derfor sender jeg denne kommentar afsted og håber du læser den.
  Send mig gerne en mail, og jeg vil skrive til dig angående konceptet.
  /Rikki

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s