Black, Shayla – En jomfru i bur

En jomfru i bur3 stjerner

  • Udgivelsesdato: 22.10.2012
  • Forlag: Forlaget Turbulenz
  • Antal sider: 300
  • Format: Hæftet

Beskrivelse: De tre brødre Gavin, Slade og Dex er alle faldet pladask for Gavins nye sekretær, den smukke Hannah Craig. Brødrene, der også er direktører i deres olieselskab i Texas, ved, at de må give hende tid, før hun kan vælge en af dem. Men da en person forfølger jomfruen, samarbejder brødrene om at beskytte hende. De bortfører hende til en afsidesliggende hytte, hvor ingen af dem kan holde sig tilbage. Mens Hannah åbner sig over for Slade og Dex, forsøger Gavin at holde igen på grund af sin tragiske fortid. Efterhånden som Hannah kommer i ekstase over sin erotiske udfoldelse, begynder hun at tro på, at hendes kærlighed til de tre brødre også kan læge Gavins dybe sår. Men pludselig dukker Hannahs stalker op igen og truer deres nyfundne lykke.

Min anmeldelse: Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal syntes. Jeg er meget splittet mellem at hade og afsky bogen og samtidig var jeg vild med den. Den er så intetsigende og urealistisk. De ting, som denne jomfru udsættes for, har jeg svært ved at tro på kan realiseres. Samtidig æder jeg det råt og giver mig selv lov til at nyde hver en bid. Glem alt om trekantsdrama… Her springes dramaet over og de går direkte til firkanten.
Lidt drama skal der selvfølgelig være for at holde læseren til ilden, men det er overfladisk og uden større litterært udfoldelse. Det er gældende for hele bogen, så det er nok genren, som alligevel fastholder mig.

Beskrivelse:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s