Ny, anderledes og grænseoverskridende erotisk genre…

Anmeldelse:I Yetiens hule af Andrea Bastian

2 stjernerI yetiens huleJeg vil gerne give fortællingen mange stjerner, fordi den er velskrevet, spændende bygget op og i det hele taget god til at fastholde læseren.Andrea Bastian er en dygtig forfatter og hendes fortælling er gennemført…

MEN monstrøs erotik er en kende for grænseoverskridende og ganske utiltalende for mit vedkommende. Og selv om Andrea Bastian forsøger at menneskeliggøre monstret, kan mine tanker ikke lade være med at kræse mod dyresex, som i min verden er vulgært, frastødende og unaturligt. Hvis ikke det var fordi forfatteren skriver så fremragende, ville den kun have fået én stjerne.

Denne monstrøs erotik-genre som tilsyneladende kommer snigende fra USA, beviser endnu en gang for mig, at amerikanerne altid skal overdrive og gå til ekstremer.

Andrea Bastian skriver rigtig godt og kan virkelig fortælle en historie, og jeg vil meget gerne læse mere fra hendes hånd, men det bliver ikke i denne genre.

3 thoughts on “Ny, anderledes og grænseoverskridende erotisk genre…

  1. merete spilcker siger:

    Øv, lyder heller ikke som noget for mig. Har du fået muligheden for at læse Irene Cao nye erotiske bog- det er en trilogi? Jeg er lidt spændt på om den/ de er noget værd. Jeg ved ikke hvorfor, for jeg plejer at være hurtigt ude når der udkommer nyt fra den erotiske front, men lige hende er jeg meget usikker på. Det kunne være fedt at vente med at investere i dem indtil du har anmeldt dem :O))

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s