Eybye, Pernille – Følgesvenden

3 stjerner

  • 20130111-223847.jpgUdgivelsesdato: 21.11.2012
  • Forlag: Tellerup
  • Antal sider: 351
  • Format: Hæftet
  • Originalsprog: Dansk

Beskrivelse: Kassie føler at tiden er ved at rinde ud, og sammen med Liliana forsøger hun at finde sandheden om sit tidligere liv.Samtidig gør Leo sit bedste for at beherske sin magi, men han har foruroligende drømme og tager en drastisk beslutning.I Archers hus kæmper Viking stadig for at holde sig i live, og han møder Junior, Archers søn, som spiller efter sine egne regler.Imens iværksætter Zan næste trin i sin plan. Et trin der involverer hyænedrengene.  Følgesvenden er fjerde bind i serien Blodets Bånd – en serie om kærlighed, mystik og mørke kræfter.

Min anmeldelse: Pernille Eybye skriver som altid med et godt flow og med billedligt indlevelse, så læseren kan visualisere fortællingen.
I dette 4. bind syntes jeg dog, at historien var lidt træg. Først og fremmest skal læseren endnu en han få styr på den stigende mængde personligheder. Bogen resumerer ikke en helt masse og måske en opslagsliste bagerst i bogen ville være en god ide. Dernæst holdes der på en masse hemmeligheder/mysterier, som afsløres i løbet af bogen, men kombineret kan det gøre at læsningen bliver knap så flydende. Derudover løftes sløret for en stor del af Kassie’s fortid, der kommer teasere og andre hændelser viser sit ansigt, men der sker ikke voldsomt meget action, før de absolutte sider sider af bogen. Jeg var ikke lige så godt underholdt, som i de foregående bøger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s