Bech, Camille – Jeg elsker dig, Mr. Jones

 • Udgivelsesdato:
 • Forlag: Saxo.com – Selvudgiver
 • Antal sider: 154
 • Format: E-book
 • Originalsprog: dansk

Min anmeldelse: Denne bog levede under ingen omstændigheder op til mine forventninger. Jeg ved ikke om det bare er mig, der har en forkert opfattelse af erotiske fortællinger, men der var så lidt handlingen, at jeg kedede mig. Jo, altså der var rigligt med handling, når det kom til sengekanten, strandbreden, skrivebordet eller hvor nu de utallige sexakter fik lov at udspille sig. Jeg vil nærmere kalde det for porno end for erotisk fortælling. 3 sider inde i bogen får læseren de første sexscener og det fortsætter stort set på hver anden side med kliché-replikker som Skat og Smukke, Tag mig og Ih og åh indtil allersidste side, som slutter meget brat. Det kan altså godt blive trættende i længden at læse igen og igen. Var fortællingen så bygget op over en meningsfyldt historie med noget kød på – undskyld mit platte ordvalg –  så kunne det måske have opvejet scenerne, som nærmest grænsede til sexvejledning. Jeg læste godt nok bogen i et stræk og giver derfor 2 i stedet for 1 stjerne, for indrømmet – sex er da sjovt, men det tager jo heller ikke lang tid, at pløje sig igennem sølle 154 sider, specielt ikke når der står det samme på de fleste sider. Selve skrivestilen virkede på mig amatøragtig og var irriterende med sætninger der flød oveni hinanden. Og som sagt var slutningen så brat, at jeg tror, at forfatteren bare ikke gad mere

9 thoughts on “Bech, Camille – Jeg elsker dig, Mr. Jones

 1. Nikita MoonLover siger:

  Sikke nogle grimme kommentarer I skriver. Man kan da vidst ikke rigtig stole på JERES bedømmelse af bogen. Jeg anbefaler at folk selv læser Camille Bech’s bøger, er sikker på der er mange mænd og kvinder derude, der vil syntes de er rigtig gode 🙂

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Kære Nikita
   Først og fremmest syntes jeg, at du skal bemærke alle kommentarerne. Jeg beder den anden læser glemme alt om min bedømmelse og selv vurdere, hvad hun syntes. Desværre er hun helt enig i, at hun heller ikke kan lide bogen.
   Vi kan ikke alle være lige enige om en bog, og jeg VED, at der er masser af læsere derude, som er vilde med Camille Bech’s bøger og det syntes jeg er super fedt!!! Jeg har flere gange overvejet at læse andre af hendes bøger for at se, om jeg stadig er af samme mening.
   Jeg mener selv, at jeg er meget konstruktiv i min anmeldelse og påpeger, hvilke ting jeg syntes ikke er godt. Hvis jeg var en dårlig anmelder, hvad jeg blot sagt nogle grimme gloser, som andre anmeldere kan finde på. Derfor mener jeg bestemt heller ikke, at vi skriver grimme kommentarer, men hvis man ikke kan lide bogen er det jo svært ikke at være ærlig. Og hvis mine læsere skal kunne stole på mine anmeldelser, så er jeg nødt til at være hud-ærlig…
   Det glæder mig, at du anbefaler Camille Bech til alle, for jeg ønsker hende og alle andre (specielt danske) forfatter al held og lykke med deres forfatterskab, som er en benhård branche.
   Venlig hilsen
   Rikke

   Like

 2. merete spilcker siger:

  Så er begge bøger læst og er jeg skuffet- næ egentlig ikke og alligevel. Første bog handlede egentlig ikke om ret meget andet end den mest kedelige og irriterende erotiske beskrivelse ever.
  Bog 2 fortsættelsen var der lidt mere kød:) på, men sikke en stud ham Mr. Jones viste sig at være- idiot. Og erotikken var lige så årgg, umh og ja ja som 1. bog. Så kedeligt og uinspirerende. Nej tak til flere fra Camille Bech- desværre!

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Kan ikke lade være med at smile. Godt jeg ikke er den eneste. Jeg har flere gange tænkt om jeg bedømte den for hårdt, men har ikke haft lyst til at læse den igen. Det bekræfter du mig hermed i, at jeg ikke behøver…
   Hmmm…så er vi den “oplevelse” rigere…
   Kh Rikke

   Like

   • merete spilcker siger:

    Ja men sikke en oplevelse;O)). Så hellere læse en anden dansk forfatter, Maja Flak, hun er mange gange bedre. Jeg venter med spænding på om hun får en aftale med et dansk forlag ellers kan hun findes på Amazon- foreløbig på engelsk. Jeg ved ikke om jeg har fortalt dig det før, men jeg fik lov til at læse 6 kapitler af hendes danske oversættelse og jeg må simpelthen have mere:O)
    Du må have et fantastisk nytår:)
    KH. Merete

    Like

 3. merete spilcker siger:

  Tænk en gang, jeg har vundet hendes 2 bøger om Mr. Jones via Facebook… Jeg har set din anmeldelse så jeg er meget spændt på hvad jeg syns om dem;O)

  Men hvor er det cool at jeg for en gang skyld har vundet:O)))

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s