Rødtnes, Nicole Boyle – Chatsøstre

3 stjerner20130111-224438.jpg

  • Udgivelsesdato: 21.02.2012
  • Antal sider: 175
  • Forlag: Facet
  • Format: Hæftet
  • Original sprog: dansk

Beskrivelse: Det er, som om du er vred på mig, siger Frederikke.  – Nej, det er ikke det. Det – ? Jeg går i stå. Der ligger en øjenvippe på  hendes kind. Så må hun ønske. Jeg ved præcis, hvad jeg ville ønske, men  man kan ikke stjæle andres ønsker.  – Hvad er det?? spørger hun forsigtigt, og jeg kommer til at tænke på  alle de gange, vi har chattet. Du kan fortælle mig alting, Mathilde, det  er det, det betyder at være chatsøstre, vi kan fortælle hinanden alt.  Vi har ingen hemmeligheder. Og det havde vi heller ikke dengang, men nu -Mathilde og Frederikke har chattet sammen i tre år, og nu skal  Frederikke starte på Mathildes skole. Alt ser ud til at blive helt  perfekt, indtil Mathildes ærkefjende Pil blander sig.  “Chatsøstre” er 1. bind i serien Wicca-veninder.

Min anmeldelse: Let læst ungdomsroman, som kombineret med der overnaturlige skildrer hverdagens strabadser som teenager.
Jeg kan dog ikke undgå at blive meget irriteret på hovedpersonen Mathlde, som er meget vred og opfatter alt og alle som en trussel. Hendes sind er (sikkert) typiske teenage adfærd, som føler homonerne rase i kroppen og har svært ved at håndtere tingene på en voksen og fornuftig måde. Sproget er let og flydende og bogen er velegnet til 13-15 årige.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s