Armstrong, Kelley – Mørkets kræfter-serien

Mørkets kræfter 1 – De dødes kald: Chloe er teenager, går på kunstskole, mistede moren, som lille og lever nu et liv med sin far og husholdersken. I kraft af faren’s job har Chloe vænnet sig til at flytte tit og ofte.
Men Chloe’s liv tager en drejning, da hun pludselig begynder at se spøgelser. Hun bliver skræmt fra vid og sans og det resulterer i en indlæggelse på et privat hjem med andre unge. Chloe bliver diagnostiseret med skizofreni og accepterer at hvis hun nogensinde skal ud fra hjemmet igen, så må hun opføre sig normalt og tage sin medicin.
Men Chloe knytter sig til flere af de andre unge beboere og venskaber (og fjendskaber) opstår. Snart hvivles Chloe ind i et hidtil ukendt univers og hun står overfor valget mellem at ignorere det ukendt eller kaste sig ud i det.
Bogen er spændende med et godt og letlæst sprog. Flere gange formår Kelley Armstrong af beskrive hændelserne så virkeligt, at nakke-hårerne rejser sig. Fortællingen eskalerer i takt med bogens slutning og ligger op til en fantastisk fortsættelse. Jeg vil klart anbefale bogen og ser frem til fortsættelserne bliver oversat.

4 stjernerMørkets kræfter 2 – Åndernes hvisken: Chloe er nødt til at se i øjnene, at hun kan fremkalde ånder og at hun endnu ikke har kontrol over hvor, hvornår og hvem. Det noget der skal arbejdes med. Samtidig flygter Chloe endnu en gang fra Edison Gruppen, sammen med en lille håndfuld unge, som hver især besidder paranomale evner. Spændende fortsættelse. Ser frem til afslutning i 3. bind.

5 stjernerMørkets kræfter 3 – Sjælenes klage: Sikke en dejlg bog. Masser af spænding, rigelig med gys og krydret med lidt romantik. Chloe prøver sammen med Simon, Derek og Tori at finde ud af hvem de kan stole på og hvordan de kan finde moster Lauren, Rae og drengenes far. Der er udfordringer nok at tage fat i og også en masse genfærd, zombier og lign. der følger med i kølvandet. Virkelig god underholdning, som er rigtig godt fortalt.

De dødes kaldåndernes hviskensjælenes klage

One thought on “Armstrong, Kelley – Mørkets kræfter-serien

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s