Black Dagger Brotherhood-copy cat…

Anmeldelse: Kys ved midnat af Lara Adrian

4 stjernerMidnight-Breed-1-Kys-ved-midnatEt opråd til alle Black Dagger Brotherhood-fan! Her er et godt alternativ til BDB, som I kan udfylde ventetiden med, indtil den næste BDB-udgivelse.

Lara Adrian byder på en bloddryppende, erotisk vampyr-serie, som til forveksling har den hel del til fælles med BDB. De erotisk kærlighedsscener er ikke overdisponeret, men er alligevel en velkommen isbryder til de magtkampe og vampyrjagter, som bærer historien.

Jeg må indrømme, at her sidder jeg blot få dage efter at have læst bogen. En bog på knap 500 sider, som jeg slugte på blot 2 dage. Sproget flød, og siderne vendte sig så hurtigt, at jeg var ved at få træk. Jeg var underholdt og elskede karaktererne, dramaet, sex’en og de uimodståelige vampyrer – jeg åd det råt!!! men helt ærligt, så har jeg – kun 2 dage efter – svært ved at skelne historien fra alle de andre. Den har ikke sat sit præg på mig, personerne har ikke gjort sig særligt bemærket og den lignede så ufatteligt meget Black Dagger Brotherhood. Det var godt, men hurtigt overstået…efterdønningerne udeblev, men jeg vender alligevel helt sikkert tilbage efter mere, hvis/når der kommer flere oversættelser.

Coveret er smuk – det skal der ikke herske nogen tvivl om, men tydeligvis en kloning mellem True Blood/Black Dagger Brotherhood. En skam, at man finder det nødvendigt, at kopiere andre bestsellers, når mulighederne er utallige, og fantasien uendelig.

4 thoughts on “Black Dagger Brotherhood-copy cat…

  1. merete spilcker siger:

    Så er den læst og det var egentlig hurtigt overstået. Den er okay men jeg mangler lækkerheds faktoren- Lucan mangler noget der gør at jeg syns han er helt vild lækker- måske det bare er mig;O))Jeg mener bare at vampyrer “udstråler” fare og er sindsygt sexede, men det er Lucan ikke for mig… ØV!! Men de næste skal da læses;O))

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s