Forfatter-fokus: Sara Blædel

Anmeldelse: Dødsenglen af Sara Blædel

5 stjernerdødsenglen 2Denne 6. bog i serien om Louise Rick er – efter min mening – indtil nu den bedste i serien. Eneste negative ting var, at bogen ikke var længere – heldigvis kan jeg straks tage fat i den næste bog i serien og glæde mig over, at den 8. bog lander i butikkerne om 2 dage…

Jeg er glad for, at jeg har læst samtlige af bøgerne i serien, ellers ville jeg slet ikke få så fantastisk en læseoplevelse. Der er efterhånden bygget et stærkt persongalleri op omkring Louise Rick, Camilla Lind, Jonas, Melvin og kollegerne. I denne bog griber historien fat i en hændelse fra foregående bog og bygger videre på denne. Det understøtter hele samhørigheden af serien fantastisk og styrker denne.

Kærlighed finder du ikke meget af i disse bøger – til gengæld får du masser af udspekuleret magtudøvelse og modbydelige, grundvoldsrystende handlinger udtænkt af et sygt sind. Mens unge, nordiske kvinder forsvinder og bliver offer for en gal mands værk, sloges den velhavende familie Sachs-Smiths yngste generation om familiens værdier.

Camilla Lind er forelsket i den ene af den forsvundne Walter Sachs-Smiths sønner, og Camilla ved noget, som resten af familien ikke gør.

Louise Rick forsøger at være den rette for sin plejesøn Jonas, men det er ikke let pludselig at blive “mor” til en 12-årig dreng, som allerede har pådraget sig urimelig mange ar på sjælen. Samtidig elsker hun sit job og kollegerne og arbejder sig gennem sagen efter sagen med professionel og målrettet vilje, som hver gang får hende på rette spor. Og det betaler sig…

One thought on “Forfatter-fokus: Sara Blædel

  1. Lisbeth Maja Sørensen siger:

    Helt enig med dig i din bedømmelse af bogen, jeg håber du vil synes ligeså godt om De glemte piger, jeg var ihvertfald virkelig opslugt af den.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s