Forfatter-fokus: Sara Blædel

Anmeldelse: De glemte piger af Sara Blædel

5 stjernerDe glemte pigerLouise Rick er kun lige i gang med den spæde opstart som leder af Den Særlig Eftersøgningstjeneste, da liget af en uidentificeret kvinde bliver fundet i en skov.

Da hun endnu ikke har fundet en makker i teamet, bliver hun “påduttet” den tilsyneladende alkoholiseret efterforsker Eik. Ydermere er hendes nye chef åbentbart kun interesseret i en høj opklaringsprocent på afdelingens sager, så Louise Rick kommer hårdt på prøve.

Spørgsmålet om, hvorvidt det var en lidt for desperat afledningsmanøve at påtage sig den nye stilling – som ingen anden ønskede at påtage sig, blot for at slippe for at komme under Michael Stig’s ledelse, sniger sig ind under huden på Louise.

Sagen om den uidentificerede kvinde, ripper op i gamle sår, som er dybe og hjerteskærende og viser for første gang en skrøbelig og bange Louise Rick.

Samtidig glider Camilla Lind væk fra Louise i et virvar af bryllupsplanlægning, uengagerede håndværkere og et snobbet temperament.

Plejesønnen Jonas brillerer i musikkens verden, underboen Melvin bruger efterhånden med tid med hans damebekendtskab og Louise’s nye makker er et helt kapitel for sig.

Endnu en gang en fremragende krimi, hvor siderne vender sig selv, og jeg sad helt yderst på stolen det meste af tiden. Louise Rick og hendes familie/venner/kolleger er kommet helt under huden på mig, og jeg er vilde med hver og én…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s