I dag udkommer…S.E.C.R.E.T 2 – Shared

Anmeldelse: S.E.C.R.E.T. 2 – Shared af L. Marie Adeline

4 stjernerS.E.C.R.E.T. 2 SharedSåvel som den første S.E.C.R.E.T. bog, så er denne også sød og romantisk med behagelige erotiske scencer, som er acceptable for langt de fleste læsere.

Cassie fortsætter sit liv, hvor hun slap i den første bog og hun er tilbage hos S.E.C.R.E.T., hvor hun har valgt at blive vejleder. Selv om hendes fremtid ikke skulle blive sammen med Will, har hun valgt, at han ikke skal stå i vejen for hendes fremtid. Hun fortsætter derfor sit job i caféen med Will som chefen, mens hun ser den voksende mave på hans kæreste. Det er unægteligt hårdt for Cassie, men hun har lært rigtig meget af S.E.C.R.E.T. og hun er ikke længere en kedelig, sky karakter, som holder sig for sig selv.

Cassie bliver vejleder for Dauphine, som ejer en vintage-forretning, hvor hun begraver sig i arbejde og den-gemmer-jeg-til-hvis-nu-en-gang… Dauphine er meget anderledes end Cassie, så hendes eventyr bliver ikke blot en gentagelse af den første bog. Der komme nye spændende fantasier frem i lyset, men fortiden rører også på sig og skaber uro.

Slutningen var uventet, men jeg kunne godt lide den. En ægte Feel-Good bog…

One thought on “I dag udkommer…S.E.C.R.E.T 2 – Shared

  1. merete spilcker siger:

    Den har jeg osse glædet mig meget til at læse fordi den første var en helt anden slags erotisk bog end så meget af det andet jeg ellers læser. Ikke at jeg er blevet træt af genren, men det er rart med lidt andet ind i mellem;O))

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s