Kære Ravn! Jeg slår op…

Anmeldelse: Ravn 2 – Savnet af Michael Katz Krefeld

2014-11-27 17.48.15 (2)

Så skete det igen… endnu en gang måtte jeg med skam opgive.

At jeg skammer mig er der ingen tvivl om, for mens alle andre har slugt, fortærret eller non-stop-læst Michael Katz Krefeld’s ‘Savnet’, har jeg kræset om bogen og kedet mig guds jammeligt… Det er ikke dig det er galt med, det er mig! Jeg bliver simpelthen nødt til at kaste den kliché på bordet, for hvordan skulle så mange andre kunne tage så grueligt fejl, så det må være mig, det er galt med.

Da jeg læste den første bog i serien om Ravn vakte den heller ikke stor begejstring hos mig, og derfor håbede jeg selvfølgelig, at det blot handlede om at lære karaktererne at kende. Desværre oplevede jeg karakterne som alt for stereotype, og der var slet intet spændende eller overraskende, som kunne fastholde mig. Derfor valgte jeg at ligge bogen fra mig og genfinde læselysten i en anden bog.

Så kære Ravn. Jeg ved, at du er elsket derude, og at du nok skal komme videre, for det er jeg og har allerede kastet min kærlighed på en anden… kald mig bare en skøge.

6 thoughts on “Kære Ravn! Jeg slår op…

  1. Katja (@Eeyorenyk) siger:

    Thumbs up for at du er ærlig og holder ved at du ikke kan lide den. Jeg synes der er gået lidt mode i, når “alle andre” kan lide noget, så kan en del bogbloggere også. Fordi “det skal det jo”. Og hvor rammer du hovedet på sømmet, for det er jo ikke nødvendigvis bogen den er gal med, den passer bare ikke til én. Ligesom den forkerte kæreste. 😉

    Liked by 1 person

  2. Louise Haiberg siger:

    Ha Ha. Åh, den er genial. 😀 Lov mig, at hvis du ikke bryder dig om Dæmondræberen (når du engang får tid til den 😉 ), så skriver du et: Kære Dominic, Det er ikke mig, men helt sikkert dig-brev. 😀 Hæ Hæ

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s