De triste rester af en efterårsferie…

Så er efterårsferien unægteligt ved at lakke mod enden, og hvordan kan man afrunde den bedre end et bogudsalg på Hjørring Bibliotek.

Selv om køen var lang, så skulle der mere til at afskrække mig. Faktisk syntes jeg det er ganske underholdende at betragte de mennesker, som gider stå i kø for at købe billige, men brugte bøger. Der er ingen tvivl om, at de er lidt nørdede (og det er sagt med et glimt i øjet, for jeg er selv én af dem) og hver har deres passion. Sidste gang morede jeg mig med at tælle, hvormange i køen bar briller 🙂 Ikke specielt overraskende kom jeg frem til noget i stil med at 85% af kunderne i køen bar briller, gad vide, hvormange af de resterende, der brugte kontaktlinser…

Jeg syntes selv, at jeg beherskede mig meget og slæbte kun 15 bøger med hjem denne gang, fx:

  • Julie Hastup – Blodig genvej
  • Morten Hesseldahl – Blodet fra Solsortesletten
  • Sara Blædel – De glemte piger
  • Elsebeth Egholm – Lig og legeme + Vold og magt
  • Mikkel Birkegaard – Over mit liv

Min søn fik også lov at komme med, og han skulle ikke kun slæbe bøger for mig, men fandt selv en masse gys og gru af Dennis Jürgensen og Gåsehudsserien. Dejligt at se at han også så småt er begyndt at interesseret sig for bøger og deres fantastiske muligheder.

Desværre fandt jeg ikke noget af Karin Slaughter, som jeg for nylig har stiftet bekendtskab med. Selvfølgelig har jeg ikke kunne undgå at støde på hendes bøger utallige steder, men først nu har jeg lagt hendes Genisis på min Ipod, fordi det var det eneste jeg lige havde på lager, og nu er jeg simpelthen fortabt i hendes univers.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s