Konkurrencetid…

Anmeldelse: Nytårsønsket af Anja Christensen

4 stjernerNytårsønsketForestillingen om en nytårsferie i en afsides hytte omringet af smukke, snedækkede bjerglandskaber sammen med de bedste venner brister, da Matt Peterson’s assistent Kayla forsvinder. Bekymringen er ved at tage livet af Matt, som aldrig har erklæret hans ægte følelser for Kayla.

Nytårsønsket er en sød kortroman med fokus på ægte følelser og at turde give efter for dem. Det er lykkedes forfatteren at få en fantastisk helhed og komme godt omkring karaktererne på trods af de få sideantal.

Anja Christensen fletter både drama og kærlighed sammen i en anbefalingsværdig historie for de kærlighedslystne læsere. Så tænd op i brændeovnen, gør en stor kop te klar og læn dig tilbage i den bløde lænestol og nyd en sød kærlighedshistorie.

Vind ‘Nytårsønsket’

Ordlaboratoriet og Andrup’s Bookshelf er i gavehumør i denne søde juletid. Svar på spørgsmålet og så deltager du i konkurrencen, hvor der er hele 3 vindere.

Hvilke pseudonym vil Anja Christensen ikke længere bruge til hendes bøger? (har du brug for inspiration, så læs med her)

  1. Sofia Love
  2. Sofia Christensen
  3. Sophia Greene

1. præmien er NytårsønsketSofia Love’s bøger ( Novellesamlingen+ ‘Frigjort’+ ‘En uventet julegave’) samt et sej krus med Nytårsønsket

2. præmien er Nytårsønsket (der trækkes 3 vindere af denne præmie)

Regler:

Dit svar skal være mig i hænde seneste den 20. december kl. 12.00. Du kan svare i kommentarfeltet her på bloggen eller på Andrup’s Bookshelf’s facebookside. Jeg gør opmærksom på, at samtlige bogpræmier er e-bøger, og hvis du vinder vil du få din præmie som e-bog, epub, pdf eller mobi til Kindle.

22 thoughts on “Konkurrencetid…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s