Sin City slår sig ned i Danmark…

Anmeldelse: KBH Noir af Martin Dan Rasmussen

kbh-noir_2538573 stjernerKBH Noir. Det er ufiltreret, råt og ikke for sarte sjæle. Der bliver delt øretæver ud til højre og venstre, og forræderi går hånd i hånd med nær og fjern. Jeg følte mig straks henvist til Sin City’s dunkle undergrundsverden.

Hovedpersonen er ingen hardcore actionman, der bliver dagens helt i skysovs, men der imod en vaskeægte skiderik, som ville sælge hans egen mor, hvis der bare var tilstrækkeligt med penge involveret.

Og du skal ikke komme og sige, at du ikke er blevet advaret…forfatteren ligger kortene på bordet med det samme og holder stilen hele vejen igennem. Selv om historiens nederdrægtighed er under påskud af en fiktiv borgerkrigs efterdønninger, så er det mest rædsomme af det hele at det er et meget realistisk miljø, som helt sikkert allerede er eksisterende i nutidens undergrundsmiljø.

Læs KBH Noir med forventning om action, stoffer, sex og våben, og glem alt om en krimi med en happy ending. Så sæt kæden for døren og gem pistolen under hovedpude, for med KHB Noir kan du ikke vide dig sikker på, hvem du kan stole på… Enjoy!

3 thoughts on “Sin City slår sig ned i Danmark…

  1. Pingback: Andrup's bookshelf
  2. Pingback: KBH Noir | Valeta

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s