Krimifan invasion – dag 2: If you have a garden and a library, you have everything you need – Cicero

Kære Bogreol, hvad skal vi læse i dag?

DSC_0337Jeg elsker at gå på opdagelse hos boghandlere, antikvarer, biblioteker, eller i venner og families bogreoler. For mig er det det samme som at passere et tøjstativ eller hvis jeg var mand…at passere en lækker bil med det rette ekstraudstyr (lav eventuelt din egen fortolkning)

Min bogreol er meget centralt placeret og den nærmest springer lige i hovedet af sig, når man træder ind i vores hjem. Hvor mange andre gerne vil vise deres dyre mærkevarer frem, vil jeg gerne vise min stolthed af en bogreol frem. Nogle går fascineret på opdagelse og låner et par bøger med hjem, mens andre ryster på hovedet og tydeligvis tænker, “at det er dog spild af god plads!”

Desværre er det jo ikke altid nok kun at kigge, når jeg er på shoppetur og ofte sniger der sig en bog med hjem fra boghandleren. Og jeg er ikke kræsen…det generer mig ikke om det er en billig paperback eller en slidt biblioteksudsalgsbog, for jeg ved, at når først bogen kommer i min bogreol, så har den fået sin sidste æresplads. Og selv om de frie bogpriser gør bøgerne mere prisvenlige (i takt med at forfatternes indtjening bliver endnu mere snæver) så kan det godt være en bekostelig affære at holde sig opdateret. Den eneste slags bøger, som jeg går i en stor bue udenom er pocketsize-bøger. Jeg HADER de små bøger, hvor teksten kræver et forstørrelsesglas.

I'm not addicted_edited-1

4 thoughts on “Krimifan invasion – dag 2: If you have a garden and a library, you have everything you need – Cicero

 1. Mette J. siger:

  Sikke en smuk bogreol! Og sikke flot dine bøger er stillet op, det ser ud til, at der er god orden! Ville ønske jeg havde så meget plads til mine bøger, så de ikke skulle presses ind ovenpå hinanden i min bogreol. For man kan jo aldrig få for mange bøger, og jeg kender alt for godt det med, at man lige skal have en bog med hjem (også selvom der er pladsmangel).

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Hej Mette,
   Jeg startede med at stille bøgerne op efter genre og dernæst efter forfatter, men efterhånden som hylderne blev fyldt op, gik der lidt ged i sorteringen. Så nu kommer bøgerne ind, hvor der er plads 🙂 Men en gang imellem tager jeg alle bøgerne ud af reolen og sorterer dem, syntes det er rigtig sjovt (til at starte med, men ender altid ud med at være dybt frustreret over pladsmangel…)
   Kh Rikke

   Like

  • rikkeandrup siger:

   Tak for roserne, det er også min “lille” stolthed 🙂
   Har du billeder af din bogreolenpå din blog? Jeg kunne forestille mig, at den er helt fantastisk med alle de smukke bøger du køber…
   Kh Rikke

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s