Smuk og rørende fortælling…

Anmeldelse: Hvis jeg bliver af Gayle Forman

4 stjernerhvis-jeg-bliverEn smuk og rørende fortælling om den 17-årige Mia, der tror, at hendes sværeste beslutning består i at vælge mellem kæresten Adam eller optagelse på Julliard College. Men der bliver vendt op og ned på hele hendes liv, da hun ender på intensiv efter en tragisk ulykke, som har revet hele hendes kærlige familie bort.

Vi følger Mia i timerne efter ulykken, hvor hun vandrer rundt på hospitalet som en tilskuer og følger hendes familie og venner’s kamp for at kalde hende tilbage til livet. Samtidig tænker Mia tilbage på sit liv med nogle livsglade, flippede forældre, som giftede sig unge og først besluttede at tage livet alvorligt, da de ventede Mia’s lillebror Teddy, på opvæksten prydet med musik, på en far som medlem af et punkrock-band, på Mia’s aparte musikvalg i det klassiske instrument celloen og ikke mindst på den vaskeægte kærlighed til kæresten Adam.

Men hvad er der tilbage andet end smerte og sorger og er det værd for hende at gå igennem eller er det lettere at give slip med det samme? Det er et valg, som kun Mia kan træffe: vælger hun at leve eller dø? Du griner, du græder og du forelsker dig. Læs den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s