Jeg har ofte en mening, har du også det?

dreamlittGrunden til, at jeg startede op med at blogge, er fordi jeg altid har en mening om den bog, jeg har læst. Godt eller skidt, jeg skal bare af med det! Og det har så fået lov til at udvikle sig hen ad vejen.

Nogle gange kan jeg ryste på hovedet over, at et forlag har antaget og udgivet en bog, andre gange forundres jeg over, hvorfor de ikke har gjort det.

Dreamlitt.com åbnede op for muligheden for, at jeg selv kunne være med i den process. Som Beautiful Reader (herefter BR) – elsker simpelthen den titel, for den udstråler hvormeget værdig og anerkendelse den udvalgte læser får – gør jeg det, som jeg er allerbedst til – jeg anmelder en bog. Den eneste forskel er bare, at bogen endnu ikke er udgivet, og jeg kender ikke forfatteren, som ofte er anonym eller under et psydonym, og er derfor ikke ‘malet’ af, om det er en anerkendt forfatter eller en debutant. Jeg kommer med min uforbeholdne mening ud fra et skema, hvorefter JEG efterfølgende bliver vurderet på min feedback. Det er faktisk ret fedt. Det har lært mig at blive en bedre anmelder, fordi det ikke nytter noget bare at skrive, at ‘bogen var god, og jeg slugte den i ét hug’. Nej, jeg bliver nødt til at tage stilling til hvad der var godt og hvorfor, eller omvendt, hvad der ikke var.

Jeg ved, at der er mange læsere og bloggere, som drømmer om at have en smule indflydelse i den litterære verden, og det kan du faktisk få hos Dreamlitt. De har været med til at kickstarte min ‘redaktør-drøm’ og hvem ved, måske kunne det også blive dig.

Pt søger de flere BR, og der er netop nu en helt oplagt mulighed for at prøve det. Dreamlitt.com afholder en konkurrence for debutantforfattere, så der er en masse spændende manuskripter at begive sig ud i.

Hvad kan du få ud af det?

  • At være med til at bestemme, hvilken bog der skal udgives til jul
  • At alle ,der giver minimum to gange feedback, kan vælge en valgfri bog fra Dreamlitt’s katalog. (Her kan jeg klart anbefale Steelheart, som snart udkommer ved forlaget).
  • At alle, der er med nu, bliver en del af vores Beautiful Readers
  • Får del i et belønningssystem, som bliver stablet på benene i løbet af 2015
  • Muligheden for at blive Selected Beautiful Reader, altså en udvalgt læser, der bliver medredaktør på projektet og som får ejerandele i projektet

Hvad forpligter du dig til?

INTET! Når du har prøvet systemet af, kan du beslutte dig for, om du fortsat vil være BR, eller om det ikke er noget for dig. Du forpligter dig ikke. Har du læst og givet feedback på minimum 2 manuskripter kan du, som skrevet, frit vælge én af Dreamlitt’s bøger – også selv om du ikke fortsætter som BR.

Hvis du kunne tænke dig at være med så meld dig som Beautiful Reader hos Dreamlitt.com

One thought on “Jeg har ofte en mening, har du også det?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s