Enestående og fængslende…

Anmeldelse: Vidnet af Nora Roberts

5 stjernervidnetDer findes rigtig mange forskellige typer forfattere, og der er bare nogen ind imellem, hvor jeg falder fuldstændig på knæ for deres evne til at formulere sig og tilfangetage læserne fra første side. ‘Vidnet’ er mit første møde med Nora Roberts, og jeg håber sandelig ikke, at det bliver mit sidste.

Så snart jeg havde sat mig til rette med bogen, blev jeg indhyllet i en perfekt sammensætning af ord, spænding og personligheder, som jeg med det samme vidste, at jeg ønskede at kende alt til. Side efter side levede jeg mig ind i denne velafbalanceret spændingsroman, som ikke byder på meget spas, men som i stedet er fyldt med omsorg og spænding, og som visker grænserne mellem rigtig og forkert ud.

Hovedpersonen Elizabeth er en uhyre interessant person, som er så perfekt, at hun ikke har lært at leve livet. Hun er hyper intelligent og hendes tilgang til livet beskriver et nøgternt perspektiv – yderst interessant og til tider ubevidst humoristisk. Hendes pendant er Brooks, som også er korrekt og lever fuldt op til sin rolle som politichef, men som tirrer hende med en uimodståelig nysgerrighed og påtrængenhed – i kølvandet følger hans familie i overdoseret udgave.

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til denne bog, som kaldte på mig, når jeg havde andet at se til end at læse og som jeg ikke kunne løsrive mig fra, når jeg gav mig hen til den.

 

 

2 thoughts on “Enestående og fængslende…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s