I dag udkommer…Crossfire 4

Anmeldelse: Fanget af dig, Crossfire 4 af Sylvia Day

3 stjernercrossfire 4Læs på lektien inden du begiver dig ud i den 4. Crossfire bog, ellers bliver du hægtet af i intrigerer og meningsløs sex.

Som det allerførste vil jeg påpege, at hvis ikke du har læst de foregående bøger i Crossfire-serien, vil du virkelig få svært ved at finde mening i denne 4. bog i serien.

Selvom jeg har læst dem alle og set frem til denne med meget store forventninger, så krævede det en hel del koncentration at finde hoved og hale i alle de uafklarede handlinger fra de foregående bøger. Der er vanvittig mange problemstillinger at tage fat i og når så hovedpersonerne vælger ikke at fokusere på problemerne, men i stedet kaster sig ud i hæmningsløssex, ja, så bliver det selvsagt ikke produktive, fornuftige eller ægteskabsforstærkende løsninger, som kommer på bordet. De forsøger at ignorere livets konsekvenser, og navnligt de konsekvenser som både Eva og Gideon’s ‘lig i lasten’ medbringer, plus det faktum at der unægteligt vil være ubehageligheder med i kølvandet på den ekstreme rigdom, som Gideon Cross har oparbejdet.

Denne bog adskiller sig ikke væsentligt fra de foregående. Sex-scenerne er heftige og ofte, faktisk så ofte at forfatteren ikke altid gider følge dem til dørs. Drama er der stadig nok af, men i et rodet sammensurium og på intet tidspunkt peaker historien i ægte spænding og dramatik. Vi forbliver på et tovtrækningsplan med overdrevnet forsogningssex – tænk sig det kan faktisk godt gå hen og blive trivielt!

Sylvia Day bliver nødt til at trække historien i land, samle op på alle de løser ender, skabe noget ægte action og afslutte Crossfire med et brag. Hun må for pokker ikke trække den i langdrag, bare fordi hun har skabt sig et navn og kan sælge sine bøger på det.

Afslut som det begyndte; hårdt, heftigt og hungrende!

3 thoughts on “I dag udkommer…Crossfire 4

 1. mabrsa siger:

  Kan kun nikke til det du skriver. Det tog mig virkelig lang tid at komme igennem den her bog. Forlaget skriver på bagsiden at vi kunne forvente os en stor overraskelse i bogen. Hvad du hvad det er de tænker på?

  Jeg håber at den næste bog bliver noget bedre end den her, for ellers bliver jeg noget skuffet over den sidste del af serien.

  Tillykke med dit nye tema. Jeg er helt vild med det 😀

  Like

 2. Merete Spilcker siger:

  Hmm her er vi ikke helt enige… Jeg var totalt vild med den og måtte tvinge mig selv til at slippe den nogen gange ellers havde jeg læst den ud i et 😀 Jeg håber også på at bogen slutter med et kæmpe brag og så håber jeg at vi ikke skal vente lige så længe på sidste bog

  Liked by 1 person

  • rikkeandrup siger:

   Godt nytår, Merete!
   Hvor er jeg glad for at høre, at du ikke er enig 🙂 Jeg ved jo, at du også har ventet med længsel på denne bog.
   Jeg har en formodning om, at det er den slags bog, som vil give en hel del mere mening for mig, når jeg læser den igen – i forlængelse af de andre, for det var præcis det der skete med 2’eren i serien.
   Kh Rikke

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s