Anna Todd udkommer på dansk til februar…

after200.000 følgere på Twitter – 288.000 følgere på Instagram. Over en milliard læsere! Erotiske Harry Styles-fortælling kan blive den næste 50 Shades of Grey‘ skriver People’s Press om Anna Todd, hvis 1. bog i After-serien de udgiver til februar.

Om bogen:
“Der var tiden, før Tessa mødte Hardin, og så er der tiden efter. Tessas liv bliver aldrig som før. Tessa er en helt almindelig pæn pige, der er begyndt på college og har en sød og pålidelig kæreste derhjemme. Hun er fokuseret, ambitiøs og har en mor, der har tænkt sig, at Tessa skal fortsætte i det spor. Men så møder Tessa Hardin. En fyr med viltert, brunt hår, britisk accent og tatoveringer. Flabet, arrogant og upålidelig. Men der er noget ved Hardins mørke sider, Tessa tiltrækkes af. Hun er sikker på, at Hardins attitude og afvisninger dækker over en anden og mildere udgave af ham selv.”

Anna Todds fanfiction-serie After om Tessa og Hardin er blevet læst af mere end en milliard mennesker over hele verden. Mødet er første bind i serien på fire bøger og den mest omdiskuterede bog på internettet! Til april udkommer næste bind i After-serien.

After 1 – Mødet udkommer den 26. februar ved forlaget People’s Press. 550 sider, vejl. udsalgspris kr. 199,95

5 thoughts on “Anna Todd udkommer på dansk til februar…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s