Und dig selv en pause og lidt nydelse…

Anmeldelse: Dén jul i Berlin af Ane-Marie Kjeldberg

4 stjernerDen jul i BerlinBenedicta har affundet sig med et liv som rektor på en velanset kostskole og har efter skilsmissen konkluderet, at kærlighed ikke er nødvendigt i hendes liv. Da hun ikke har en familie at stå til regnskab overfor, beslutter hun sig for at tage imod venindens ‘udfordring’ og drager til Berlin for at holde jul. Det skal vise sig at blive en uforglemmelig jul.

‘Dén jul i Berlin’ er indtalt som lydbog og udgivet ved forlaget Lindhardt & Ringhof.

Giv dig selv et lille pusterum fra julegaveindkøbene, julebagningen eller julerengøringen og sæt dig i stedet ned og lyt til denne lille fine novelle. Du får pulsen helt ned (i hvert fald noget af tiden!) og kan nyde en dejlig erotisk kærlighedshistorie, Og du kan ikke en gang tillade dig at få stress over, at du ikke laver noget imens, for den varer kun knap 3 kvarter.

Hovedpersonen er den type, hvor vi alle kan genkende en smule af os selv. Livet er gået lidt i stå og vi har accepteret den tilstand. Men nogle gange trænger vi bare til at få et ordentlig spark i r…. og vove os ud på ukendt land. Det gør Benedicta og se nu bare hvad det første med sig. Kærlighedsscenerne er søde, smukke og dejligt erotiske og sparker varme i de kolde kinder her i december. Er du ikke vant til at læse erotisk litteratur, er denne en fin begyndelse, da den ikke overskrider nogle upassende grænser, men i stedet byder på forfriskende udfordringer.

 

1 thoughts on “Und dig selv en pause og lidt nydelse…

  1. Forlaget Jansson siger:

    Reblogged this on Forlaget Jansson and commented:
    Bogsitet Andrups Bookshelf giver Lindhardt og Ringhofs lydbogsversion af vores forfatter Ane-Marie Kjeldbergs julenovelle for de voksne 4 stjerner og skriver bl.a.: “Kærlighedsscenerne er søde, smukke og dejligt erotiske og sparker varme i de kolde kinder her i december.”

    Like

Skriv en kommentar