Denne bog burde stå på din ønskeseddel…

Læserne i Broken Wheel anbefaler banner

Læserne i Broken Wheel anbefaler af Katarina Bivald

“Mens en pludselig regn slog ind mod vinduet, sad hun fordybet i bøgerne, omringet af de hviskende stemmer fra århundreders fortællinger, som ventede på at blive opdaget af de fremtidige læsere i Broken Wheel.” Citat side 114

“De fleste af bøgerne var paperbacks, så bogreolerne så luftige og farverige ud. Der var chicklit-bøgernes glade, bølgede skrifttyper og bløde pastelfarver, krimiernes hårde sorte omslag og kolde, sølv- eller guldfarvede titler, og de mere lødige romaner i lys beige, grå eller hvid. Hist og her dukkede en indbunden bog op som en bjergtop blandt paperback-dalene, og nogle af fakta- og fotobøgerne stak uden for reolkanten eller lå ned, hvis de var for store.” Citat side 126

5 stjernerlæserne i broken wheel anbefaler

Den unge, svenske Sara drager til Iowa, USA for at mødes med den aldrende dame Amy, som hun har skrevet sammen med og delt sin lidenskab for litteraturen med. Da Sara ankommer til den lille by, som ligger uden for lov og ret, er Amy død! På trods af det bliver Sara i byen og snart får hun den lille søvnige by vækket til live.

Jeg kunne citere denne bog i én uendelighed. Det var som at se mig selv, og jeg smilede og nikkede genkendende gang på gang over følelser og handlinger.

Passionen for bøger og ønsket om at sprede deres budskab på et helt uselvisk grundlag gennemsyrede bogen og var så nærværende, at jeg så mig selv stå bag den sommergule disk eller sidde i den slidte, grønne øreklapstol fordybet i en bog. Omringet af de finurlige personligheder som frivilligt eller ufrivilligt blev draget ind i boghandlens lune.

Og kærlighedshistorien var selvfølgelig heller ikke til at stå for. Bogen var fyldt med kærlighed – kærlighed til bøger, til byen, til manden, men lad dig nu ikke skræmme væk og tro, det er en gang pladderromantisk suppedas, for de humoristiske karakterer der blander sig i Saras liv er med til at opveje det søde. Venskaber opstår på kryds og på tværs, grænser overskrides og udfordringer tages op.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s