En hektisk dag i krimiens tegn…

Sidder netop i lufthavnen og puster ud efter en begivenhedsrig dag. Jeg startede med et besøg på Forlaget People’s Press, hvor vi drøftede Krimifan.dk over morgenmaden.

Dernæst gik turen til Allerød, som var hele omdrejningspunktet for dagen. Sammen med 8 andre bloggere bar jeg inviteret til Meet’n’talk i Jussi Adler-Olsen’s kontorhus. Vi blev mødt med kaffe og brød og snart efter gik snakken lystig. Jussi fortalte åbenhjertig om forfatterlivet, bøgerne og fremtidsplanerne. Før vi fik set os om var der gået 1,5 time og vi nåede lige en hurtig rundvisning i det pragtfulde hus, samt signering og fotografering… Og jeg har hele 3 stk. signeret ‘Den grænseløse’ med hjem i kufferten til 3 heldige vindere, som kommer til Krimicafé i morgen fredag den 24. oktober kl. 16 på Hjørring Bibliotek.

Efter et inspirerende besøg i Allerød drog jeg til Amager, hvor jeg aflagde Forlaget Jentas et besøg. Vi tilbragte en skøn eftermiddag i dialog om sociale medier, salg og fremtidige udgivelser. Og jeg kan godt love jer for at der kommer mange spændende udgivelser fra Forlaget.

Nu er jeg træt og glæder mig til at komme hjem. Tak til alle for en pragtfuld dag! Der skal nok komme et mere udførligt indlæg om besøget hos Jussi 😊

IMG_2300.JPG

IMG_2317.JPG

IMG_2315.JPG

IMG_2298.JPG

One thought on “En hektisk dag i krimiens tegn…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s