Letlæst, spændende og en ægte page-turner…

Anmeldelse: Skrig under vand af Øbro & Tornbjerg

4 stjernerSkrig under vandMåske denne krimi også burde få den sidste stjerne, men den tror jeg, at jeg gemmer til deres næste bog, som jeg fluks er gået i gang med.

Fremragende krimi med spænding fra start og et vildt interessant persongalleriet, hvor jeg hurtigt fandt sympati for flere af karaktererne og fik lyst til at lære dem endnu bedre at kende.

Fortællingen kører dobbeltløb med en nutid handling og en handling fra barndommen, som fungere rigtig godt og virkelig giver at godt indblik i morderens forskruede sind. Jeg havde ikke gennemskuet morderen før til sidst, men havde selvfølgelig adskillige teorier. Det holdt spændingen gående lige til det sidste.

Forfatterparret skriver i et godt sprog, og jeg flød igennem bogen i høj hastighed. Det her skal jeg bare have mere af, håber de fortsat kan levere varen. Det vil vise sig i Djævlens Ansigt.

4 thoughts on “Letlæst, spændende og en ægte page-turner…

 1. Karina Amstrup Thomsen siger:

  Der deler vi igen samme smag 🙂 Jeg kunne dårligt lægge den krimi fra mig! For mit vedkommende er næste bind ikke lige så fantastisk, hvorimod 3 bind igen kommer lidt på niveau 🙂
  Mon ikke du også skal igennem dem? 🙂

  Ps – har erhvervet mig Projekt Rosie og er over halvvejs….sikke en masse sjove episoder 🙂 Jeg savner dog de helt store latteranfald, men bestemt i den sjove genre 🙂

  DBH
  Karina

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Kære Karina
   …og der er et 4. bind på vej også, så jeg læser med stor fornøjelse 🙂
   Projekt Rosie gjorde 2 ting for mig, 1 den fik mig virkelig til at grine flere gange 2 den fik mig til at tænke over et par ting i livet.
   Håber du finder fornøjelse i den trods alt… Dbh R 🙂

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s