#bogbloggertræf… a’ hvaffor en???

Mens tilmeldingerne ruller ind til #bogbloggertræf, har jeg fået flere forespørgsler på, hvad det træf egentlig går ud på – jamen, det kan jeg da godt fortælle 🙂

Der er mange grunde til, at vi arrangere Bogbloggertræf, fx:

  1. For at møde andre passioneret litteraturelskere uden at få at vide “…hvor er du bare nørdet?” eller “…kan vi ikke snakke om noget andet nu?
  2. For at skabe relationer til andre bloggere
  3. For at dele erfaring med andre bloggere
  4. For at blive en bedre blogger
  5. For at have det sjovt med rigtig mange andre bloggere

Noget af det jeg elsker allermest ved min læsegruppe er, at alt er tilladt, og intet er for fjollet eller nørdet, som fx. da vi udvekslede gode råd til, hvordan man kan holde sig frisk til en read-a-thon (noget med en våd klud på panden, en lille – bemærk lille – rask gåtur hen på de tidlige morgentimer eller tyggegummi?!)

Vi må jo indrømme, at vi er meget passioneret omkring litteraturen og derfor er det vores hensigt med #bogbloggertræf at give endnu flere lyst til at være med i universet. Vi vil alle sammen gerne blive bedre bloggere og få flere læsere. Til at hjælpe os lidt på vej, har vi som nævnt i et tidligere indlæg inviteret forfatter Christina Bonde til at fortælle, hvordan en forfatter oplever bogbloggere, hvad hun bemærker, hvorfor hun “foretrækker” den ene blogger frem for én anden etc. Forhåbentligt vil alle tage en god portion råd og vejledning med hjem, samt en masse gode venskaber og, hvem ved… måske en lille bookie-bag!!!

Du kan stadig nå at tilmelde dig på rikkeajensen@gmail.com med dit navn og din blogs navn. Eneste kriterium er, at du har blogget aktivt inden for de sidste 3 måneder og at du blogger om bøger (du må også gerne blogge om alt andet mellem himmel og jord, men bøger skal selvfølgelig være en del af det).

Husk du kan også stadig deltage i konkurrencen, hvor du kan stille Christina Bonde spørgsmål.

invitation Bogbloggertræf (2)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s