My precious…

Mens store dele af Danmark raser over en udsolgt vase (hvilket jeg fatter nada af) har jeg til gengæld fået min egen lille sag, som en MY PRECIOUS!!! 

Jeg kaster mig fladt ned på ryggen og tager hvert et ord i mig, som jeg har sagt negativt om e-readers – jeg bekender min synd. Efter nøje overvejelser og mange gode råd valgte jeg at købe en Kindle Paperwhite 2 e-reader…og som Ole Henriksen vil sige I LOVE IT!

Tidligere har jeg læst e-bøger på min Ipad, og det fungere bare slet ikke med så pragtfuld en sommer, som vi har været velsignet med igen i år. Så det kunne kun blive de gode gammeldags bøger, som kom med ud på terrassen (hvor jeg har levet det meste af mit liv over sommeren). Det var blandt andet også det, der skabte behovet for en ordentligt e-bogslæser.

Lidt kyndig vejledning fra Irene, som satte mig hurtigt i gang med at konvertere bøger og overføre dem til min Kindle. Alle mine bøger fra Riidr var en leg at sende videre og selvfølgelig lå alle mine bogindkøb fra Amazon allerede klar til læsning, så snart jeg loggede på. Og så var der jo kun én ting mere at gøre…at læse! Så det er det jeg gør lige for tiden og har slet ikke tid til at passe og pleje min blog, det beklager jeg selvfølgelig meget, men jeg sender snart tilbage.

Teksten står knivskarpt, der er ingen genskin i skærmen, når jeg læser ude og der er ekstrem lang læsetid på en opladning. What’s not to like…

Så jeg siger bare; behold I jeres Kählers vase, så længe jeg har min Kindle, så er jeg tilfreds.

 

2 thoughts on “My precious…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s