Imponerende værk, der kræver koncentration…

Anmeldelse: Thuleselskabet af Mads Peder Nordbo

4 stjernerThuleselskabetJeg vil give 1 stjerne for at få mig til at føle mig total uvidende og dum og vil give 5 stjerner for den imponerende, gennemtænkte konspirations-teori bygget over en spændende, levende og billedrigt fortalt historie. Og jeg kan da kun komplimentere forfatteren for, at jeg var splittet og ikke kunne skelne mellem, hvad der var konspirationsteorier og, hvad der var ægte historie. Det kræver en fantasi udover det sædvanlige at kombinere Asatro, astrologi og 2. verdenskrig på troværdig vis.

Når jeg så valgte at droppe min fanatiske higen efter at spore sandheden, så gemte der sig en smukt fortalt historie, der viste, at forfatteren kan sit håndværk, at han kender miljøerne, landskaberne og, at han ligger inde med en ubeskrivelig stor viden, som vi læsere er heldige at få del i.

Den sidste stjerne gemmer jeg til den næste bog, som jeg håber ikke vil være helt så langtrukken, som denne var ind imellem, men heldigvis er Mads Peder Nordbo god til at gengive; i starten af bogen bliver der refereret til den første bog på en god og simpel måde, og også i løbet af Thuleselskabet kommer der et par opsummeringer på dennes forløb, som kræver at man holder tungen lige i munden for at holde styr på det hele.

Læs også min anmeldelse af Odin’s labyrint

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s