6 thoughts on “Mr. Grey will see you now…

 1. merete spilcker siger:

  Jeg har helt bestemt tænkt mig at give filmen en chance selvom jeg heller ikke i starten syns om Jamie og Dakota. Jeg syns de gjorde det godt i traileren og jeg er bare sååå nysgerrig om filmen er god og om de har kemi hvilket jo er det vigtigste. Lad os håbe den ikke skuffer :O))

  Like

 2. Karina Amstrup Thomsen siger:

  Jeg undrer mig vildt over hvad der skete da de netop valgte de to til rollerne. De er så langt fra det billede jeg har i mit indre, og jeg tror desværre at bogen bliver det eneste jeg skal “se” til Mr. Grey og Anastasia. Jeg synes de falder helt igennem i traileren og de har slet ikke den intensitet i deres skuespil!

  Like

 3. ordlaboratoriet siger:

  Der er en del af mig, der tænker at jeg ikke har lyst til at se filmen fordi Dakota Johnson virker helt forkert som Ana ( hun ligner en kvinde i trediverne i traileren), men samtidig så husker jeg de elementer af historien jeg var vild med når jeg ser traileren og tænker…åh måske alligevel?

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Helt enig! hverken Ana eller Grey passer til mit billede, hun ser ud til at være en hel del ældre end ham… Men hva’ f… der er så meget man kan lære at leve med 😛

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s