Stafetten er i gang…

“Vinden synger i den lyse nat, suser gennem skoven. Det knager i grenene, løvet rasler. Han hiver efter vejret, tvinger de trætte muskler videre, stadig videre. En ensom bil kører ad Jægersborg Allé ned mod slottet og fortet ved Øresund. Lygternes hvidgule fane stryger forbi, et kort øjeblik glider lyset over den oprørte søgang i grene og blade. Men han er inde i skoven og mørket. Lyset kan ikke nå ham. Så er vognen og dens fører væk, videre. Han er alene. Eller næsten alene.

Stemmen folder sig ud af mørket bag ham, en blød, næsten feminin, diktion. Det er lige før, den går i ét med lyden af hastige, snublende fødder.

”Hvorfor løber du? Du kan ikke slippe væk. Ikke nu.”

Benene går under ham. Panikken får hans bryst til at snøre sig sammen. Det er umuligt at tænke. Stiens hvide bånd lyser foran ham, viser vej. Men det er for sent. Skoven er tom, der er ingen, der kan hjælpe ham.” Citat fra Jakob Melander og Eva Maria Fredensborg sommer-krimistafet

Læs hele afsnittet fra fredag den 4. juli på Jakob Melander’s facebook-side. Han har givet stafetten videre til Eva Maria Fredensborg.

Jakob Melander og Eva

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s