Et sommer-must-read…

Anmeldelse: Min mands hemmelighed af Liane Moriarty

5 stjerner20140628-143020-52220843.jpg

 

Sæt dig en gang og tænk på en helt specielt lejlighed, som har haft stor betydning for dit liv…og forestil dig så, at du ikke havde truffet den beslutning den gang. Måske huskede du at tage den p-pille, måske valgte du at blive hjemme fra den nytårsfest, måske nået du ikke at få hold på cyklen alligevel inden bussen drønede over for rødt… Hvor ville du så have været i dag?

“Min mands hemmelighed” er én af den slags bøger, hvor læseren i et adstadigt tempo får et lille indblik i forskellige familiers liv. Og mere man får at se jo flere facader krakelerer…

Den succesrige overskudsmor Cecilie, som er elsket og beundret af alle, som altid er pænt klædt, siger alle de rigtige ting og kender navnene på alle i byen inklusiv børn og børnebørn, får vent op og ned på livet, da hun finder et gammelt brev. Brevet er skrevet af hendes mand i et svagt og sentimentalt øjeblik – helt tilbage til fødslen af deres første barn. Nu sidder Cecilie med en hemmelighed, som hun ikke kan magte, men som hun heller ikke kan ignorere

Samtidig svigtes Tess af hendes mand og hendes bedste veninde/kusine, da de fortæller hende deres hemmelighed. Og så er der den aldrende skolesekretær Rachel, som mistede lysten til livet for 28 år siden.

Af forunderlige årsager og et strejf af skæbne vikles deres liv sammen på godt og ondt. Gammel kærlighed blusser op, hjerter bliver knust og livets tilfældigheder spiller dem alle et pus.

Bogen handler om ægte kærlighed, moderkærlighed og om at kunne tilgive. Og så giver den et fremragende indblik i, hvor stor betydning skæbnen har. En storslået bog med en slutning, som ramte mig dybt og vil blive siddende længe.

2 thoughts on “Et sommer-must-read…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s