En læseoplevelse for livet…

Anmeldelse: Mig før dig af Jojo Moyes

5 stjerner20140626-223429-81269524.jpgBogen handler om at elske og om at respektere, om at leve og om at dø, at se muligheder og om at kende sine begrænsninger.

Jeg lod følelserne få frit spil. Egentligt havde jeg forventet at skulle græde fra start til slut, men blev overrasket over, hvordan forfatteren kunne beskrive så følelsesladede situationer uden,  at jeg blev overvældet. Ikke fordi de på nogen måde var overfladiske, men snarere fordi Jojo Moyes’ indlevelse og indsigt bragte mig helt tæt på karaktererne og gav mig den rette forståelse.

“Mig før dig” er en fantastisk bog, helt igennem fantastisk. Den er velskrevet og rammer dybt med alvorlige emner og giver sine læsere en oplagt mulighed for at tage livets muligheder op til overvejelse. Det er en bog, som var hurtigt læst takket være et sprog som flød lige såvel som en historie, der var et overflødighedshorn af muligheder, men det er også en bog, som aldrig kommer til at forlade mig. Tak!

 

6 thoughts on “En læseoplevelse for livet…

  1. Karina Amstrup Thomsen siger:

    Der må jeg give dig helt ret – det er en fantastisk bog, som netop får læseren igennem hele følelsesregistret uden at man vræler hele vejen igennem.
    Jeg skal dog indrømme, at jeg hele tiden sad med en spinkelt håb om en anden slutning, men vi ville jo selv ønske at vi kunne tage beslutningen, hvis vi selv sad sådan og havde prøvet andet!
    Det kommer også til at vare længe inden den helt forlader mig 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s