Såre simpelt…et must-read!

Anmeldelse: Lavendelhaven af Lucinda Riley

5 stjernerlavendelhavenEn helt utrolig læseoplevelse! Fantastiske beskrivelser lige fra de romantiske franske caféer på lune sommerdage, til våde, kolde klaustrofobiske dunkle eftermiddage i et vinterramt England. Beskrivelserne placerede mig midt i det hele, og jeg følte mig omringet og fuldstændigt hengivet til fortællingen.

Historien veksler mellem år 1999, hvor den unge Emilie står tilbage som enearving af et gammelt château i Sydfrankrig, og historien om hendes families fortid omkring 2. verdenskrig. Dette er ikke en krigshistorie fra skyttegravene, men bevidner i stedet om krigens indirekte ofre. Det hele er viklet ind i en smuk og en mindre smuk kærlighedshistorie, og rammer både ægte kærlighed, svigt, magt, vold, tilgivelse og omsorg.

Min mistro til en bestemt karakter og den unge Emilie’s godtro nagede mig flere hundrede sider igennem bogen, og det var med til at drive mig igennem bogen non-stop. Denne bog bevægede mig dybt, og jeg glæder mig over, at jeg fik muligheden for at læse den. Lucinda Riley skriver fantastisk…

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s