I dag udkommer…Tag mig!

Anmeldelse: Tag mig af Julie Kenner, 2. del af Stark-trilogien

4 stjernertag_mig-julie_kenner-26545524-2243393567-frntlAnden del af Stark-trilogien fortsætter umiddelbart hvor første del slap, men det lykkedes Julie Kenner at opsummere eventuelle hængepartier uden at opsummere hele bogen. Jeg vil ikke anbefale at læse bogen, hvis ikke man har læst den første del.

Kærligheden er sukkersød med et strejf af magt og smerte. Damien og Nikki arbejder sig hen imod en balancegang, som kan tilfredsstille begge deres behov, og det kræver en masse tillid og ærlighed. Nikki er cutter, men hun bearbejder hendes trang og bruger Damien til at lindre hendes behov for smerte, Damien bruger til gengæld Nikki til at få styrket hans behov for kontrol. Det giver nogle intense scener.

Jeg kunne godt ønske mig lidt mere drama og “jomfru-i-nød”…det indrømmer jeg, at jeg er vild med. Og romanen byder da også på drama, men bare ikke den neglebidende slags, som kan få mig helt ud på stolekanten. Nikki og Damien er vidunderlige sammen og deres problemer bliver hurtigt løst uden overdreven dramatik (som jeg nu godt kunne tænke mig). Erotikken er smuk og gav mig flere gange et behageligt sug i maven.

 

8 thoughts on “I dag udkommer…Tag mig!

 1. Karina Mortensen siger:

  Læste den i går også 4 stjerne herfra. Nu i gang med “Complete Me” på engelsk, men glæder mig til den kommer på dansk.

  Like

 2. merete spilcker siger:

  Jeg får godt nok læst meget for tiden… “Tag mig” er slugt- syns den er ski.. god og jeg glæder mig til afslutningen. Italienske nætter- Venedig er læst næsten ud i et stræk, den kan du godt glæde dig til. Selvom det er endnu en erotisk historie syns jeg den er anderledes, måske fordi den foregår i det sanselige Italien ;O)) Jeg glæder mig til at høre hvad du syns om den :O)

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Det er bare så dejligt at høre. Jeg sidder også med snuden nede i en bog hver gang jeg har en ledig stund. Glæder mig også til at komme i gang med Irene Cao’s trilogi.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s