I dag udkommer…Hypnosia!

Anmeldelse: Cykose, Insania og Hypnosia

CYKOSE_HARDBACK_139X216.inddINSANIA_forside1HYPNOSIA_bogforside (1)
Birgitte Lorentz4 stjerneren har skrevet en spændende ungdomstrilogi med gys, overtro og realisme. I dag udkom den sidste del af trilogien om Lulu og Mads, hvor de drager til Frankrig for undersøge Mads’ roma-aner.

Birgitte Lorentzen er fremragende til at mystificere læseren og til at få læseren til at tro. Hun bærer historien hele vejen igennem på et niveau, hvor det kan accepteres, uanset om man er overtroisk eller ej.Det unaturlige bliver naturligt og troværdigt. Du kommer til at se spøgelser og du vil mærke en tilstedeværelse, der bringer gåsehuden frem på dine arme. Hendes miljøbeskrivelser er fantasiske, og du behøver blot lukke øjnene og lade dig indfange og så vil høre musikken fylde din øregang, den lune sommerbrise vil kærtegne dit ansigt og flamencodanserne vil danse for dig.

Hver bog har efterladt mig med en længsel efter den næste og jeg blev heller ikke skuffet over denne. Jeg elskede slutningen og hele opbygningen til den… jeg holdt vejret i mange lange minutter ad gangen, men jeg skal ikke røbe noget her. Det kan du selv få lov at læse dig til.

Slutteligt vil jeg endnu en gang takke Birgitte Lorentzen, fordi jeg fik lov at læse bogen og komme med ris og ros, inden den skulle i trykken. Det var sjovt at være med på sidelinjen!

Bøgerne er udgivet til Forlaget BookBooks, hvorfra jeg har lånt de smukke bog-covers.

Hypnosia takkeliste

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s