Tante-lit…chick-lit for det modne publikum…

Anmeldelse: Sonja’s sidste vilje af Åsa Hellberg

3 stjernerSonja's sidste viljeSonja’s sidste vilje er en sød, sjov og rørende fortælling om det, at turde udfordre sig selv. Mange lever livet på rutinen og vågner op en skønne dag og bilder sig selv ind, at nu er det for sent at lave om på tingene. Men de 3 veninder Susanne, Maggan og Rebecka, som netop har mistet deres veninde (Sonja), får muligheden for at gribe livet an på ny.

I Sonja’s testamente stiller hun veninderne bestemte krav og handlinger for at få arven fra Sonja – en formue, som indtil nu har været dem helt ukendt. Testamentet giver kvinderne nyt mod på livet og får dem hver især til at blomstre op, men det er ikke nødvendigvis helt uden omkostninger.

Sonja’s sidste vilje er en letlæst chick-lit for det lidt mere modne publikum – deraf genren tante-lit. Den er underholdende og trykker på en masse følelser, sætter mange tanker i gang og overskrider en del grænser. En ægte feel-good bog, som bør nydes på en lun sommerdag med en kølig drink i hånden.

2 thoughts on “Tante-lit…chick-lit for det modne publikum…

 1. sorensalik siger:

  Jeg kan lide hele idéen om at chick-lit ikke kun behøver at være for unge. Det er måske nogle lidt anderledes problemstillinger i tante-lit, men alligevel om “at finde ud af at klare det hele”. Jeg tror, at selv om chick-lit er en af de helt store genrer, kan den faktisk favne endnu bredere end nu.

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Helt enig! Jeg syntes, at tante-lit stadig kan være sjov og god underholdning, men at problemstillingerne er mere dybfølende og selv om jeg mener stadig at være forholdsvis ung (i hvert fald i chick/tante-lit forholdet), så kan jeg virkelig relatere til problemerne i tante-lit…

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s