I dag udkommer… Tryllebundet

Anmeldelse: Tryllebundet af Sylvia Day

tryllebundet-sylvia_day-26595796-398452209-frntl3 stjernerTryllebundet er 3 noveller om Victoria og Max. Handlingen foregår i en verden med hekse, troldmænd og store, stærke jægerne, der jagter de vilde hekse og tæmmer dem med forførelse.

Et lidt halvhjertet forsøg på at kombinere det erotiske med det overnaturlige. Mulighederne er bestemt til stede, men som noveller kommer de bare ikke i dybden. Men som altid er Sylvia Day stærk på den erotiske side og dér skuffer hun ikke.

Umiddelbart er novellerne skrevet uafhængigt af hinanden, og jeg ved ikke om det har været meningen, at de skulle udgives i den samme bog, da hver novelle kort resumerer den foregående. Det giver ikke rigtig mening, når de nu er samlet og i det hele taget er læst på meget kort tid.

Let underholdning, som for en kort stund kan aflede dig fra en travlt hverdag.

3 thoughts on “I dag udkommer… Tryllebundet

 1. merete spilcker siger:

  Hmm det er desværre ikke alle hendes bøger der er lige gode, eller osse er det fordi Crossfire er svær at overgå- men trist er det at hendes navn åbenbart gør at Politiken bare udgiver hendes bøger. Jeg ved der er så mange serier/ trilogier i hendes samling så jeg er sikker på at der er nogle rigtig gode imellem den, der kunne udgives i stedet for- der er nogle rigtig populære nogen imellem… Må indrømme at de sidste bøger fra hende har skuffet lidt- ikke erotik delen, men noget af handlingen. Nå men jeg må bare vente til nytår så udkommer den 4. i Crossfire forhåbentligt

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Man kan vist godt sige, at Sylvia Day virker benytter sig af denne bølge, og vi hopper på den hver gang 🙂 🙂 🙂 Vi kan jo ikke lade være…vel, Merete!

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s