I morgen udkommer…Oplæring

Anmeldelse: Oplæring af Tara Sue Me

3 stjerner

oplæringNathaniel West og Abigail King er så småt ved at være ovre deres problematiske indledning til et sub/dom-forhold, og i denne 3. og sidste bog bringes læseren videre til næste fase: Oplæring af underkastelse.

Det lykkedes Tara Sue Me meget godt at variere træningen i form af flere forskellige inspirationskilder, men ellers mangler historien spænding og action for fastholde læseren. Dog hvis hendes intention har været at skrive en simpel kærlighedshistorie med smukke erotiske scener, så rammer hun helt plet.

“Oplæring” er, som mange andre bøger i genren, en letlæst bog og tidsfordriv, som ikke kræver nogen form for anstrengelse, og som efterlader læseren med en happy-feeling bagefter.

citationstegn“Før du kom ind på mit kontor den dag”, forklarede jeg, “følte jeg mig fuldendt og tilfreds med mit liv 99 procent af tiden. Men den sidste manglende procent spøgede altid. Og så fandt jeg dig – min sidste ene procent.”

7 thoughts on “I morgen udkommer…Oplæring

 1. merete spilcker siger:

  Så er Oplæring blevet læst og jeg var faktisk ret vild med den selvom jeg til tider blev lidt forvirret over at forfatteren sprang fra den ene til den anden hovedperson. Jeg syns det var rart at få en ordentlig afslutning på historien og det syntes jeg forfatteren gjorde godt. 3½ stjerne fra mig :O)))

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Dejligt! Nu kan jeg se at der er kommet en dato for Maya Bank’s næste trilogi, den første af bøger kommer til september…jubiiii!!!!
   Jeg har fået købt Irene Cao’s første bog, men den står stadig og venter på mig 😦 Håber snart jeg får en ledig stund til at læse den…

   Like

   • merete spilcker siger:

    Jeg glæder mig osse helt vildt til at læse Maya Bank igen- hun skriver super godt;O)) Du har da vist osse nok af bøger at læse så jeg venter bare med spænding på din anmeldelse af Irene Cao… Ellers kan jeg jo bare selv købe den hvis jeg bliver utålmodig he he

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s