Teselskab i kaninhullet…

Lørdag kravlede jeg ned i kaninhullet. Det var fyldt med kvidrende piger, små yndige tekopper og sommerfugle på væggene.

Katja og Mathilde havde arrangeret et hyggeligt og sjovt bloggertræf i fuldstædig gennemført “Alice i eventyrland”-tema. Dagen bød på Jeopardy, hvor bog-nørderne virkelig fik lov at prale af deres kundskaber, lækker buffet og kæmpe kage-orgie, samt en masse bog-snak. Det var sjovt at møde bloggerne face2face og der blev delt en masse blog-erfaring.

Alle fik en “Alice i eventyrland”-bog med hjem, sponsoreret af forskellige forlag:

Carlsen sponsorerede 5 udgaver af bogen med Robert Ingpens smukke tegninger, samt 5 stk. illustreret af Tove Jansson.

Cobolt sponsorerede 5 stk. af tegneserieudgaven om Alice i Eventyrland.

Saxo sponsorerede 5 engelske paperbacks med en samlet udgave af både ”Alice in Wonderland” and ”Through the Looking Glass”.

Derudover havde Dreamparty sponsoreret smukke kagetallerkener, kagefade, papkrus, mini knallerter, kagestande og canapé pinde, som gav dagen det ultimative finish på arrangementet.

bloggertræf 2014

3 thoughts on “Teselskab i kaninhullet…

  1. mabrsa siger:

    Tak for en rigtig hyggelig dag 😀 Det var sjovt at møde dig, nu hvor man følger din blog. Min mors kæreste har spurgt om jeg vil med til krimi messen. Så lige nu er jeg i gang med at undersøge mulighederne. Så det kan være at vi ses om søndagen, hvor han er på 🙂

    Like

    • rikkeandrup siger:

      Selv tak for sidst. Ja, det var rigtig hyggeligt også at møde dig “live” 😀
      Jeg håber virkelig, at du kommer, og så må du endelig finde mig på Krimifan’s stand.
      Kh Rikke

      Like

Skriv en kommentar