I dag udkommer…Akademimordene

Anmeldelse: Akademimordene af Martin Olczak

5 stjerner

AkademimordeneI 2 dage har jeg været fuldstændig opslugt af denne bog. Helt umulig at lægge væk… Hele tiden skete der et nyt mord, og jeg skulle bare lige læse et par sider mere. Det resulterede i forsømmelse af familien, men efterlod mig dejlig litterært tilfredsstillet.

Jeg beundrede morderen, som trak efterforskningsholdet rundt ved næsen. Jeg morede mig nærmest over hans skarpsindighed og intellekt, og tager min “høje hat” af for hans evne til at gøre hvert af politiets fremskridt til skamme – så snart de (og jeg) troede, at de var kommet et skridt nærmere, så var han milevidt fra dem.

Forfatteren smed hele tiden mere madding ud, og jeg gik efter det hver gang. Enten var efterforskningsholdet tæt på et gennembrud eller også begik morderen endnu et mord og så sad jeg i saksen igen. Og som om det ikke skulle være nok, så var der også magtkampe og intriger til at krydre fascinationen med. En suverænt velskrevet krimi med et fremragende plot, godt persongalleri og helt igennem spændende. Coveret til bogen kunne dog godt have været mere spændende og i øjnefaldende.

Bogen udgives ved forlaget Rosenkilde & Bahnhof og, hvis du ikke kan vente til, at du får fat i bogen, så kan du smuglæse 1. kapitel af bogen her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s