Konspirationsthriller i højt gear…

Anmeldelse: Torinoklædets hemmelighed af Sam Christer

4 stjernerTorinoklædets hemmelighedDen anmelderroste Sam Christer er netop udkommet med hans 2. danske udgivelse “Torinoklædets hemmelighed”. En konspirationskrimi, som bringer læseren vidt omkring fra USA til Vatikanet.

Sam Christer evner at springe fra karakter til karakter og give indsigt i dennes handlinger, så læseren får forståelse, men uden at skabe forvirring. Han skriver fremragende og allerede efter få sider var interessen vagt. Kombinationen af nutidig mordefterforskning og oldgammel religion skabte et spændende og nervepirrende mysterium med rituelle ofringer og om Vatikanets overmagt.  

Sam Christer bliver sammenlignet med Dan Brown. Jeg har endnu Dan Brown’s bøger tilgode, men efter at have læst Sam Christer er min nysgerrighed blevet større.

Sam Christer er pseudonym for Mike Morley, der arbejder som Chief Creative Officer hos Sony Pictures Television i London og i Los Angeles. Han har skrevet manuscripter for en ræk­ke TV krimiserier. “Torinoklædets hemmelighed” er hans sjette roman. Forlaget Jentas har tidligere udgi­vet “Stonehenge kulten”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s