Forfatterfokus: Jakob Knudsen – vinderene, en gratis e-bog og Bogcafé

resten-er-tavshedTusind tak for den store interesse. Vinderne er trukket, og vinderne af hele Jakob Knudsen’s Swane-serie er…trommehvivel…

Birte Vilsted – Lotte Hindsberg – Mona Thagaard

Stort tillykke! Jeg håber bøgerne vil bringe jer mange fornøjelige læsestunder. Vinderne er fundet ved hjælp af random.org, og de får tilsendt en mail.

Men vi stopper ikke der. Der er sørme også blevet plads til en lille bonus-vinder, som vinder den nyeste bog “Resten er tavhed” for det bedste spørgsmål…og vinderen er:

Dorthe Hoppe med spørgsmålet “Kan det være lige så svært at stoppe skrivningen på en god bog – som læsningen af en god bog?” Dét kunne jeg også godt tænke mig at vide og stiller dette og flere af jeres spørgsmål i morgen til Jakob Knudsen’s bogcafé på Hjørring Bibliotek kl. 16. Tillykke til Dorthe!

MEN I kan alle blive vindere… Få “Håbefulde hjerte” gratis som e-bog på saxo.com. Tilbuddet glæder til og med i morgen den 27. februar 2014 -skynd jer!!!

Desuden har du også mulighed for at komme til signering med Jakob Knudsen hos Arnold Busck – Hjørring Metropol i morgen mellem kl. 14.30 – 16.00.

Vi ses!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s