Begravet i bøger…

begravet i bøger redigeretJeg ligger lige for tiden begravet i tøsebøger, så mine kinder blusser, og jeg skiftevis skraldgriner eller stortuder. Det er heldigvis rigtig sjovt at lave research til den Bogcafé, som jeg skal holde næste måned, som handler om erotisk litteratur og chick-lit. Marian Keyes, Helen Fielding og Sylvia Day underholder mig lige for tiden, og de gør det på hver deres måde. Arrangementet er den 19. februar. Hvis der er lidt stille på bloggen, er det fordi jeg ligger begravet under bøger og ikke kan komme til computeren.

I marts skal jeg til mit første bloggertræf i København. Det er en lang tur for en enkelt dag, men jeg er sikker på, at det er det hele værd. Jeg er meget spændt på at møde alle de andre søde piger og blive inspireret både til bloggen og læsning.

I april rammer vi et af årets højdepunkter – Krimimessen i Horsens. Sidste års krimimesse var den fedeste oplevelse jeg nogensinde har været med til indenfor litteratur. Jeg hjalp til hos Krimifan, hvor jeg er VIP-blogger og fik lov at lave tonsvis af forfatter-interview. Også i år deltager jeg sammen med Krimifan og mine fantastiske Krimifan-blogger-kolleger. Det bliver stort!

2 thoughts on “Begravet i bøger…

  1. Simone siger:

    Det lyder hyggeligt og afslappende med en masse chick-lit og erotik 🙂
    Jeg vidste slet ikke, at du skulle med til bogbloggertræf. Det bliver virkelig hyggeligt at møde dig 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s