I dag udkommer…Dominanten

Anmeldelse: Dominanten af Tara Sue Me

Dominanten3 stjernerDominanten er fortsættelsen til The Submissive, som udkom sidste efterår. Det er en planlagt triologi, og den sidste bog hedder på engelsk The Training.

I første bog følger vi den unge Abigail, som frivilligt indvilliger i et sub/dom-forhold på trods af, at hun aldrig har begået sig i miljøet tidligere. Hendes dom er Nathaniel West, og han er hele grunden til at hun træffer denne beslutningen.

I denne fortsættelse går vi hele scenariet igennem en gang til, men denne gang udfra Nathaniel West’s syn. Lige fra den dag ham modtager Abigail’s ansøgning og frem til… hmm… ingen afsløringer her.

Det var både godt og ondt at læse denne bog. Nu er det efterhånden et stykke tid siden, at jeg læste den første og har derfor fået den lidt på afstand. Det er godt, for ellers tror jeg, at jeg ville kede mig med at læse det hele en gang til. Desværre har jeg ikke fået et af de desperate forhold til hovedperson, så jeg absolut skal læse ALT om ham, ergo var lidt afstand ok. Samtidig bestød det også at der var flere scener, hvor jeg ikke kunne huske, hvordan Adigail havde forholdt sig til situationen – hvad hun havde gjort eller tænkt og det lå ligesom lidt i kortene, at det vidste man fra første bog.

Men det var fedt at få mandens synspunkt, en anderledes vinkel på hele historien. Stephenie Meyer forsøgte det samme med Twilight, men opgav da hendes bog blev lækket på internettet efter blot 12 kapitler, EL James gjorde det med 1 enkelt kapitel af Fifty Shades of Grey, og jeg syntes det fungerer rigtig godt. Man kommer virkelig “under huden” på personerne og deres mørke sider.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s