Det er vist på tide at sige farvel til Sookie Stackhouse…

Anmeldelse: Til døden os skiller af Charlaine Harris

2 stjernerTrue Blood 13Jeg havde ganske enkelt håbet på en helt anden slutning. Efter alt hvad stakkels Sookie har været igennem, er det bare en alt for nem løsning.

Denne bog – og de 2 foregående – har for mig i det hele taget været skuffende og burde slet ikke have været skrevet. Charlaine Harris skulle være stoppet før, og de sidste bøger har været alt for præget af kedelig “praktisk” husmor-rollen.

Jeg havde fortrukket  at True Blood-serien blev afsluttet med et brag! De hektiske, voldsomme, overdrevne, nærdøds-scener, som prægede de første mange bøger, ville absolut have klædt denne sidste bog i serien. Jeg har været vild med Sookie, men må desværre også konstatere, at det er tiltrængt at stoppe nu.

5 thoughts on “Det er vist på tide at sige farvel til Sookie Stackhouse…

 1. rikkeandrup siger:

  Det var li’godt to voldsomme yderligheder 🙂 Rigtig god fornøjelse! Dominanten ligger og venter på mig, men jeg “kom lige til” at genlæse Fifty shades…suk! 😉

  Like

  • merete spilcker siger:

   Tak:O)
   Ååh Mr. Grey, ham må jeg osse snart læse igen. Jeg følger jo næsten alt om Fifty Shades på Facebook så jeg har måttet stoppe mig selv fra at læse den flere gange for der er så mange andre bøger jeg osse vil i gang med, men nu må det snart være;O)))
   Jamen god fornøjelse til dig osse… Jeg håber den er lige så god som The Submissive.

   Like

 2. merete spilcker siger:

  Øv altså hvor ærgeligt at slutte med et “flop”… Nå men den skal da læses alligevel:)
  Jeg vil give dig ret i at de sidste i serien har været lidt tyndbenede, derfor havde jeg osse håbet på en slutning der endte med et brag for jeg syns generelt at det har været en super god serie:O)
  Hvor er det forresten hyggeligt med lidt snevejr;O)))

  Like

  • rikkeandrup siger:

   Det har været SÅÅÅ fed en serie, men slutningen skuffer mig meget, men omvendt…så er det selvfølgelig også lettere at tage afsked med Sookie og hendes venner/bekendte/fjender og alt det der ind imellem… 😀

   Like

   • merete spilcker siger:

    HMM, jeg er lige blevet færdig med Sookie og de andre og er pretty skuffet… Sikke en gang sødsuppe. Øv altså… Nå men nu er det slut og endte bestemt ikke som jeg havde håbet. Nu står den på Anne Franks dagbog og Shared:O) Senere på måneden kommer Dominanten og den glæder jeg mig til

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s